Teatru: Cineva ca tine

de:
16 apr. 2012
1 Afișari
Teatru: Cineva ca tine

De Cristina Florea

Spectacolul „Cineva ca tine” prezinta drama omului contemporan care este strivit de povara propriei singuratati care si-a pierdut capacitatea de a mai relationa sincer si real cu ceilalti. Vorbim despre cinci oameni, cinci singuratati care misuna in cautarea jumatatii, intuind necesitatea întregului.

Fiecare personaj este purtatorul unei lumi distincte care doar aparent comunica si interactioneaza cu un altul. Pe parcurs sesizam ca sunt preocupati mai mult de nevoia de a mima un fel conventional de a se raporta la cei din jur şi nici de cum de dorinta de a-l cunoaşte cu adevărat pe cel din fata lor. Astfel, spectacolul sta sub semnul unei calatorii initiatice si de autocunoastere care ia forma unei cine cu prieteni vechi si noi.

Intr-o societate a abundentei si chiar excesului comunicarii la nivel vizual ( televiziune, cinema) individul isi poate confectiona cu usurinta o realitate paralela de tip fictiv. O existenta desfasurata intr-o dimensiune virtuala va accentua sentimentul alienarii, al rupturii omului de om si-l va împinge mereu în afara umanului. Cei cinci protagonisti, prieteni, iubiti, soti, sunt expulzati unul cate unul din realitatea celuilalt; iar in final, în fata spectatorului defileaza cinci singuratati straine una de cealalta. (Andreea Iacomita)

Distributia:

CRISTINA FLOREA………………………LEEA

XING ELENA LING……………………..BEE

MARIUS RIZEA……………………………ROBERT

TUDOR ISTODOR………………………..DAVID

ANDREEA VASILE……………………..ANIA

REGIA: ANDREEA VULPE SI ANDREEA IACOMIŢĂ

SCENOGRAFIA: RALUCA STEFAN NEGOESCU

LIGHT DESIGN: ANDREEA IACOMITA

Durata: 1 h 40 min

Bilet: 25 lei

Cookies