ȘTIRI

Teatru: Cheia Succesului

„Viata fetelor e grea. Viata fetelor care vor sa joace in filme e si mai grea. Dar Raluca nu se plange.Raluca invata. Raluca e ascultatoare. Raluca exerseaza. Raluca e intelegatoare. Raluca rade. Raluca nu se supara. Raluca e…incantatoare. De ce? Pentru ca Raluca are…CHEIA SUCCESULUI si nu se sfieste sa o arate tuturor.”

Cheia Succesului

One Woman Show / Drama

Cu: Raluca Botez

Regia: Dana Voicu

Durata: 50 min.

Pretul unui bilet este de 20 de lei (include un voucher pentru bauturi in valoare de 5 lei) si se poate procura de la Legere Café. Pentru ca numarul locurilor este limitat va recomandam sa faceti rezervari la numarul de telefon 0754638715  sau prin email la rezervari@act-q.org (Rezervarile sunt valabile pana cel tarziu cu o zi inainte de data reprezentatiei).

Partenerii Teatrului TABU: Asociatia ACT-Q Romania, Legere Live, GPV Romania

Parteneri Media: PORT.ro, 24FUN, Sapte Seri, Metropotam.ro, B365.ro, OrasulM.eu, ActArt Magazine, BeWhere!, CalendarEvenimente.ro si WebCultura.ro.

Despre Teatrul Tabu:

Teatrul TABU este un proiect teatral infiintat in 2010 si condus de regizorii Mihai Vantu si Daniel Ionescu care isi propune sa aduca in scena si, respectiv, in fata spectatorilor subiecte tabu, de cele mai multe ori incomode sau ignorate dar care au radacini adanci in sufletele semenilor nostri. Primul proiect al Teatrului TABU, spectacolul Femeia de Ceara, care trateaza ignoranta fata de persoanele in dificultate, s-a bucurat de un real succes si a participat  in 2010 la Festivalul de Teatru de la Pitesti. In prezent, Teatrul TABU se afla sub umbrela Asociatiei ACT-Q Romania si isi prezinta spectacolele in fiecare zi de miercuri in clubul Legere LIVE (P-ta Rosetti nr. 5).


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button