ȘTIRI

Cada cu Picioare @ Undercloud ~ Festival de Teatru

De Werner Trieschmann

Este povestea a 10 destine singure, diferite ca tipologie, care incearca sa-si gaseasca perechea. Sunt 10 scene in care, sub pretextul vanzarii unei cazi, fiecare vanzator si cumparator cauta, de fapt, acel „ceva” – „perla pierduta in gunoi”. Stefana Samfira si Cristi Balint interpreteaza fiecare cate 5 personaje diferite iar schimbarile dintre scene au loc la vedere, accentul fiind pus pe prestatia actoriceasca. Liantul este dat de acordurile unui violoncel solitar cu accente grave. Cu toate acestea, nu va lasati pacaliti – piesa este o comedie.

Regia: Florin Zamfirescu

Cu: Stefana Samfira, Cristi Balint

Violoncel: Alexandra Curca

In perioada 29 august –10 septembrie 2011, in La Muse – Teatrul de pe Lipscani 53 – ploua cu teatru! UNDERCLOUD, festival de teatru independent, pune in scena 20 de spectacole, cele mai bune productii ale teatrelor independente din Bucuresti.

Festivalul e inspirat din viata oamenilor de azi si ii inspira pe oamenii de azi. Fara decor impopotonat si fara brizbrizuri inutile. Zice direct ce crede. E lipsit de pretentii “de eticheta”. Le vorbeste oamenilor pe limba lor, direct catre minte si suflet. E uman, fara artificii, fara recuzita excesiva. Emotia este transmisa de oamenii care il fac si te convinge sa te simti ACOLO, implicat.

Printre teatrele care participa anul acesta se numara Teatrul Act, Teatrul Luni de la Green Hours, Unteatru, Teatru.ro, Asociatia “In Culise”, Teatrul de Magie, Masina de vise, Artistic Production&Teatrul de Comedie, Godot Cafe Teatru, Metropolis, Compania de Teatru D’AYA si altii.

Sustinatorii media ai UNDERCLOUD sunt: Radio GUERRILLA, ELLE, PLAYBOY, 24 FUN, Adevarul, Adevarul de weekend, Adevarul de seara, Realitatea.net, Voxpublica.net, Pandoras.net, IQads.ro, PORT.ro, Metropotam.ro, LiterNet.ro, 365.ro, Yorik.ro, artactmagazine.ro, Zoom, Cocor Media Channel.

Biletele se pot cumpara din La Muse (Lipscani, nr. 53) sau de pe www.vreaubilet.ro.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button