ESENTIAL

Ţeapa H&M Rabla la haine: Programul se amână, iar sumele oferite sunt mai mici

Potrivit informaţiilor apărute recent în presa centrală (Capital.ro), dar şi pe site-urile de la nivel internaţional (refinery29.com şi Swap), pe 13 februarie, retailer-ul suedez de fashion H&M ar fi trebuit să înceapă, în totate cele 48 de pieţe în care este prezent, programul Rabla la haine.

În realitate, însă, programul nu a început, la nivel naţional, pe 13 februarie, aşa cum s-a vehiculat în presă, ci va demara pe 21 februarie, după cum au declarat angajaţii unui magazin H&M, pentru reporterii B365.ro.

De asemenea, nici suma amintită de publicaţiile financiare de la nivel local nu se apropie de cea pe care H&M o va plăti, în realitate. Potrivit angajaţilor H&M, fiecare client care va aduce o sacoşă de haine va primi în schimb un voucher în valoare de 5 lei, nicidecum 20-25 lei, așa cum vor primi clienții din Marea Britanie, de exemplu, și cum scria presa română că se va întâmpla (economica.net, metropotam.ro).

Voucher-ul de 5 lei poate fi folosit pentru cumpărături de minimum 40 lei, însă, chiar dacă achiziţionaţi produse mai scumpe, cu preţuri duble sau triple faţă de suma minimă, nu puteţi achita o parte din sumă cu 2-3 cupoane.

În Marea Britanie, însă, compania oferă un voucher în valoare de 5 lire sterline pentru fiecare sacoşă de haine vechi, iar pentru a profita de reducere, clienţii trebuie să achiziţioneze articole vestimentare în valoare de minimum 30 lire sterline, potrivit Daily Mail.

Chiar acum am vorbit la şedinţă despre informarea pe care am primit-o şi ni s-a spus că această campanie va începe pe 21 februarie. Nu ştiu ce să vă spun despre ce s-a scris în presă (n.red – referitor la data începerii campaniei). Pentru fiecare sacoşă de haine pe care o aduceţi veţi primi un voucher în valoare de 5 lei. Nu contează greutatea. Puteţi aduce maximum două sacoşe de haine pe zi. Apoi trebuie să achiziţionaţi produse în valoare de minim 40 lei şi vi se va scade de pe bon suma de 5 lei, echivalentul voucher-ului. Nu puteţi să folosiţi două vouchere pe acelaşi bon. Reducerea se aplică practic pe produs, pe bon. Momentan nu ştim cât va fi valabilă campania de reciclare. Va ţine probabil o săptămână, dar nu ştim sigur„, au declarat angajaţii magazinului H&M, pentru reporterii B365.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button