LA MINE-N CARTIER

Ţeapă cu o vilă de 275.000 de euro în Calea Dorobanţi

Poliţiştii aveau date şi informaţii că membrii acestei grupări, folosind documente false de proprietate, respectiv o procură falsă şi un extras de informare falsificat, emis de Oficiul de Cadastru şi Publicitate Imobiliară Sector 1 Bucureşti, au încercat să vândă, în mod fraudulos şi repetat, pentru suma de 275.000 de euro, un imobil situat în Calea Dorobanţi, Sectorul 1.

În fapt, imobilul respectiv a fost adjudecat de o femeie, în urma unei licitaţii, cu suma de 370.000 de euro, de la un bărbat despre care există date că ar avea legături infracţionale cu membrii grupării menţionate.

În urma percheziţiilor, poliţiştii bucureşteni au descoperit în locuinţele suspecţilor mai multe înscrisuri reprezentând acte de proprietate a unor imobile şi terenuri din Bucureşti şi jud. Ilfov, ce par a fi falsificate, care au fost ridicate în vederea cercetărilor.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii bucureşteni, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, complicitate la tentativă de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave în forma continuată, cu cei trei suspecţi în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button