ŢEAPĂ cu anunţuri false de angajare la firma Ioanei Băsescu, pe salarii de 2.000 de euro

de:
26 feb. 2014
3 Afișari
ŢEAPĂ cu anunţuri false de angajare la firma Ioanei Băsescu, pe salarii de 2.000 de euro

Astfel, conform www.ziarulring.ro, datele SRL-ului Ioanei Băsescu fuseseră folosite de hoţi pentru a-şi mări bazele de date cu cv-uri. În anunţul publicat pe unul dintre cele mai mari site-uri de recrutare on-line din România, se arăta că firma Ioanei Băsescu căuta patru asistenţi consultanţi, oferind salarii între 1.000 şi 2.000 de euro.
Anunţul a fost suspendat de administratorul site-ului, iar acum a fost şters complet. „NU am dat niciun anunţ de angajare şi nici NU am înaintat vreo ofertă salarială, informaţia proliferată de publicaţia dvs. fiind FALSĂ”, a răspuns Ioana Băsescu reporterilor Ziarului Ring, conform libertatea.ro. 

Fiica cea mare a preşedintelui are, încă din 2007, firma Creative Business Point, în Sectorul 1, care se ocupă de activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management. În urmă cu aproximativ două săptămâni, SRL-ul în cauză ar fi publicat, pe un cunoscut site de recrutare din România, un anunţ de angajare pentru patru asistenţi consultanţi.

Firma Ioanei Băsescu ar fi căutat persoane calificate în domenii precum inginerie, educaţie, contabilitate, finanţe, capabile să lucreze în echipă şi să acorde consultanţă pentru diverse proiecte sau să ofere soluţii de mediere. Tot în anunţul de angajare se specifică şi faptul că „se poate câştiga bine” în funcţie de realizări şi de proiectul în care se implică viitorii angajaţi, nivelul salarial variind între 1.000 şi 2.000 de euro. Anunţurile de angajare ar fi fost toate FALSE, spune Ioana Băsescu.

Reprezentanţii site-ului de recrutare au explicat că există persoane care creează conturi în numele altor companii pentru a fura datele de contact ale candidaţilor. Poliţia va fi sesizată în cazul furtului de date de contact. Cu această ocazie, 544 de români au aplicat la anunţul de angajare creat de hoţii de cv-uri pe numele firmei Ioanei Băsescu.

Cookies