Țeapa beton dată de o firmă de materiale pentru construcții din București. Oamenii luau banii în avans și nu mai livrau produsele

14 mart. 2023
211 Afișari
Țeapa beton dată de o firmă de materiale pentru construcții din București. Oamenii luau banii în avans și nu mai livrau produsele
Țeapa beton dată de o firmă de materiale pentru construcții din București. Oamenii luau banii în avans și nu mai livrau produsele. Sursa foto: Facebook - Poliția Capitalei

O firmă din București care se ocupa cu vinderea de materiale de construcții pe o pagină de internet este percheziționată de polițiști și procurori. Produsele erau plătite în avans de clienți, dar fără ca acestea să mai fie livrate. Prejudiciul a depășit suma de 85.000 de lei.

O firmă de materiale de construcții din București este percheziționată

În decursul zile de astăzi, 14 martie 2023, organele legii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 6 au percheziționat sediul unei societăți comerciale:

Astăzi, 14 martie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul  de Investigare a Criminalităţii Economice – Sector 6 pun în executare un mandat de percheziţie domiciliară, în Capitală, la sediul unei societăţi comerciale, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi cesiune fictivă, a transmis, Poliţia Capitalei, marți.

În anul 2022, un bărbat a coordonat o societate comercială, precizează sursa citată, având ca obiect de activitate vânzarea și promovarea în online a materialelor de construcții. Acestea erau vândute prin intermediul unui site, transmite News.ro.

În decursul zilei de astăzi, mai multe persoane vor fi conduse la audieri:

Din cercetări, s-a stabilit că bănuitul ar fi indus în eroare mai multe persoane, cărora le-ar fi vândut aceste bunuri, ce erau achitate în avans prin ordine de plată, fără ca acestea să fie livrate, prejudiciul cauzat fiind de aproximativ 85.000 de lei. În cursul zilei de astăzi, opt persoane vor fi conduse la audieri.

Cercetările vor fi continuate de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din Sectorul 6, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune şi cesiune fictivă, dar și complicitate la comiterea acestora.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies