“Te vaccinezi și câștigi”. Campanie organizată de Loteria Română

03 iun. 2021
356 Afișari
“Te vaccinezi și câștigi”. Campanie organizată de Loteria Română

Loteria Română anunță că în perioada 14 - 27 iunie 2021 organizează campania “Te vaccinezi și câștigi”. Pot participa jucătorii care arată dovada vaccinării anti-COVID.

Astfel, în susținerea campaniei naționale de vaccinare împotriva COVID-19 și încurajarea populației eligibile de a se vaccina, Loteria Română organizează campania „Te vaccinezi și câștigi” oferind jucătorilor săi posibilitatea unor câștiguri suplimentare în valoare totală de 100.000 lei.

Campania “Te vaccinezi și câștigi” aduce jucatorilor la loto posibilitatea de a câștiga suplimentar premii în bani prin tragere la sorți. Tragerea la sorți se efectuează pe baza taloanelor completate de către participanți conform prevederilor Regulamentului pentru organizarea și desfășurarea campaniei promoționale „Te vaccinezi și câștigi”disponibil pe site-ul Loteriei Române, AICI.

În perioada 14-27 iunie 2021 inclusiv, jucătorii care vor achiziționa un bilet loto pentru oricare dintre jocurile Loto 6/49, Joker, Loto 5/40 vor primi un talon gratuit de participare la tragerea la sorți. Talonul completat cu datele personale de identificare solicitate se va depune în oricare din urnele special amenajate în cadrul agențiilor loto.

Tragerea la sorți, respectiv extragerea câștigătorilor, va avea loc în data de 4 iulie 2021.

Jucatorii ale căror taloane vor fi extrase din urnă, în urma tragerii la sorți și care dovedesc participarea la programul național de vaccinare împotriva virusului COVID-19 vor fi recompensați cu  5 premii în valoare de 10.000 lei fiecare și un premiu în valoare de 50.000 de lei.

Cookies