Te poți vaccina în cartierul tău. Caravana mobilă de vaccinare ajunge în Sectorul 5

12 nov. 2021
121 Afișari
Te poți vaccina în cartierul tău. Caravana mobilă de vaccinare ajunge în Sectorul 5
Te poți vaccina în cartierul tău. Caravana mobilă de vaccinare ajunge în Sectorul 5. Sursă foto: stiripesurse.ro

Veste bună: nu te mai duci tu, vine ea la tine. Weekendul acesta, 13-14 noiembrie 2021, caravana mobilă de vaccinare ajunge în Sectorul 5 al Capitalei.

Te poți vaccina în cartierul tău. Caravana mobilă de vaccinare ajunge în Sectorul 5, anunță Primăria Capitalei prin intermediul unui comunicat oficial.

Caravana mobilă de vaccinare ajunge în Sectorul 5

Campania „Caravana mobilă de vaccinare” continuă. Aceasta este organizată de Primăria Municipiului București, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), în parteneriat cu Kaufland România. Scopul campaniei este acela de a promova vaccinarea împotriva coronavirusului în comunitate și de a facilita cât mai mult accesul oamenilor din București la vaccinare.

Recomandăm și: Certificatul verde la locul de muncă – noutatea momentului: testele covid pentru angajații de la stat ar putea fi decontate

Weekendul acesta, Caravana mobilă de vaccinare ajunge în Sectorul 5. Sâmbătă și duminică (13 și 14 noiembrie 2021), între orele 10:00 și 17:00, persoanele care doresc să se vaccineze pot găsi centrul mobil de vaccinare în parcarea centrului comercial Kaufland, aflat la adresa: Strada Mihail Sebastian, nr. 88 C.

Pentru vaccinare se folosește vaccinul produs de compania farmaceutică Johnson&Johnson, administrat în doză unică.

Te poți vaccina în autobuzul STB special amenajat.
Te poți vaccina în autobuzul STB special amenajat/ Sursă foto: PMB

Te poți vaccina în cartierul tău

Vaccinarea este gratuită și nu aveți nevoie de o programare în platforma de vaccinare. Aveți nevoie doar de un act de identitate valabil.

Persoanele care doresc să se vaccineze o pot face în autobuzul STB special amenajat și echipat cu tot ce este necesar pentru ca vaccinarea să se realizeze în siguranță. Activitatea în Caravana mobilă de vaccinare este asigurată de o echipă formată din: doi medici, doi asistenți medicali și doi registratori plus personalul cu atribuții logistice.

Recomandăm și: Schimbări importante în farmacii din 2022. Testele medicale și vaccinurile vor putea fi făcute contra cost de farmaciștii din România

Campania „Caravana mobilă de vaccinare” se desfășoară până la sfârșitul anului, iar autobuzul STB urmează să staționeze în fiecare sfârșit de săptămână în alt cartier din București, în parcările unor centre comerciale Kaufland.

Unde urmează să parcheze caravana:

  • în perioada 13 – 14 noiembrie 2021: Strada Mihail Sebastian, nr. 88 C, Sector 5;
  • în perioada 20 – 21 noiembrie 2021: Strada Valea Cascadelor, Nr. 3, Sector 6;
  • în perioada 27 – 28 noiembrie 2021: Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, nr. 6, Sector 1;
  • în perioada 4 – 5 decembrie 2021: Strada Barbu Văcărescu, nr. 120-144, Sector 2;
  • în perioada 11 – 12 decembrie 2021: Bulevardul Theodor Pallady, Nr. 51, Sector 3;
  • în perioada 18 – 19 decembrie 2021: Șoseaua Olteniței, nr. 388, Sector 4;
  • în perioada 25 – 26 decembrie 2021: Strada Mihail Sebastian, nr. 88 C, Sector 5.
Cookies