TBPI anunță că linia 66 va fi deviată temporar. La dispoziția călătorilor va fi pusă linia navetă 667

10 feb. 2022
1888 Afișari
TBPI anunță că linia 66 va fi deviată temporar. La dispoziția călătorilor va fi pusă linia navetă 667
TBPI anunță că linia 66 va fi deviată temporar. La dispoziția călătorilor va fi pusă linia navetă 667 | Sursă foto: Facebook-Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pt Transport Public București Ilfov

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București și Ilfov a anunțat că traseul liniei cu numărul 66 va fi deviat temporar.

Linia 66 va fi deviată temporar

Această modificare va interveni începând de luni, 14 februarie 2022. Linia 66 va circula între „Vasile Pârvan” și „Arena Națională”, pe un traseu modificat. Pe traseul părăsit de troleibuze va funcționa linia navetă de autobuz cu numărul 667.

Această măsură a fost dispusă în urma unei solicitări a Trustului de Clădiri Metropolitane București SA. Aceasta face referire la efectuarea unor lucrări de execuție a Pasajului Doamna Ghica. Modificarea se va menține până la finalizarea lucrărilor.

Care va fi noul traseu

Liniei de troleibuz 66 va funcționa pe traseul de bază de la terminalul „Vasile Pârvan” până la intersecția dinte Bulevardul Carol și Calea Moșilor . Ulterior traseul va fi modificat pe:

  • Bulevardul Pache Protopopescu,
  • Strada Matei Voievod,
  • Strada Vatra Luminoasă,
  • Bulevardul Pierre de Coubertin până la „Arena Națională” și retur.

În locul troleibuzelor cu numărul 66, cei ce vor avea nevoie, vor putea utiliza linia navetă de autobuz cu numărul 667. Aceasta va funcționa între „Piața Rosetti” și terminal „Spitalul Fundeni”. Pe acest traseu vehiculele liniei navetă vor efectua toate stațiile liniei 66. La capătul de linie „Piața Rosetti” autobuzul 667 va avea stație comună cu autobuzul 311.

Pe perioada în care se vor desfășura lucrările de execuție ale Pasajului Doamna Ghica, liniile de troleibuz 70 și 85 vor funcționa cu un parc de vehicule suplimentat, după cum anunță Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București și Ilfov.

TPBI a lansat o platformă de petiții

La începutul lunii februarie, TPBI a lansat o platformă de petiții, unde călătorii pot transmite nemulțumirile avute față de transportul public din Capitală. Această platformă a fost dezvoltată inter, în șase luni. Platforma reprezintă un pas esențial pentru creșterea transparenței și pentru soluționarea cât mai rapidă a problemelor existente în domeniul transportului public.

Iată informațiile la care au acces utilizatorii aplicației:

  • Sesizări,
  • Termenul de soluționare,
  • Stadiul în care se află petițiile,
  • Răspunsurile transmise.

Cei ce doresc să trimită o petiție, o pot face accesând linkul, AICI.

Cookies