Tazz, câinele fricos care-a uitat drumul spre casă și s-a pierdut prin Dămăroaia. Stăpânii îl caută prin Bucureștii Noi și cer ajutorul oamenilor pentru a-l găsi

26 apr. 2024
3405 afișări
Tazz, câinele fricos care-a uitat drumul spre casă și s-a pierdut prin Dămăroaia. Stăpânii îl caută prin Bucureștii Noi și cer ajutorul oamenilor pentru a-l găsi
Tazz, câinele fricos care-a uitat drumul spre casă și s-a pierdut prin Dămăroaia. Stăpânii îl caută prin Bucureștii Noi și cer ajutorul oamenilor pentru a-l găsi | Sursă foto: Animale pierdute/găsite în București/Ilfov/România - Facebook

Tazz a plecat de acasă și încă nu s-a întors. A fost văzut ultima dată de către niște cetățeni pe strada Nazarcea din cartierul Dămăroaia, Bucureștii Noi. Stăpânii lui Tazz oferă o recompensă genereoasă celui/celei care le aduce acasă puiul.

Tazz a fost văzut ultima dată pe Strada Nazarcea

Patrupedul a plecat ieri de acasă, lăsându-și stăpânii foarte îngrijorați. Tazz este un cățel de talie medie spre mare, are un botic negru, iar blana are o tentă cafenie.

Azi, 26 aprilie, pe grupul de Facebook Animale găsite/pierdute în București/Ilfov/România a fost postat un mesaj prin care stăpânul lui Tazz cere ajutorul comunității:

A plecat azi de acasă… Îl cheamă Tazz. A fost văzut ultima dată pe str. Nazarcea, zona Bucureștii Noi Dămăroaia. Este speriat și nu prea stă la prins. Oferim recompensă 2000 de lei.

Sprijinul comunității este crucial pentru ca Tazz să ajungă înapoi la familia lui. Distribuirea informațiilor ajută la creșterea șanselor cățeilor pierduți să se reconecteze cu stăpânii lor.

Un alt patruped care are nevoie de ajutorul comunității

Lupu, un Shiba Inu de trei ani așteaptă în continuare un miracol de luni de zile. Stă singur într-un adăpost din Brănești înconjurat din toate părțile de un țarc.

Cei de la adăpost speră ca cineva să-l adopte și să-i ofere viața pe care o merită. Situația la adăpost nu este chiar roz, iar fiecare efort se concentrează pe găsirea unor case iubitoare pentru fiecare animăluț, nu doar pentru Lupu.

Dacă te interesează povestea lui Lupu, poți să citești AICI.

Ce trebuie să faci când îți pleacă prietenul blănos de acasă

Iată câteva sfaturi care te-ar putea ajuta:

  • Dacă patrupedul fuge din curte întreabă mai întâi membrii familiei când și unde l-au văzut ultima dată.
  • Câinii mai fricoși sau speriați se pot ascunde în locuri neobișnuite.
  • Dacă nu-l găsești în primele ore insistă seara, când e liniște și sunetul vocii tale are șanse mari să ajungă la urechile câinelui.
  • Nu renunța la căutare dacă nu-l găsești într-o zi sau două. Câinii rezistă destul de bine departe de casă.
  • Verifică regulat la adăposturile din zonă.

Poate vrei să citești și:

Cookies