Taximetristul implicat în crimă: Japoneza a întrebat – Aici nu e Gara de Nord, unde e linia ferată?

de:
06 sept. 2012
10 Afișari
Taximetristul implicat în crimă: Japoneza a întrebat - Aici nu e Gara de Nord, unde e linia ferată?

Taximetristul spune că Nicolae Vlad i-a oferit 5 de lei pentru cursa de la Aeroportul Otopeni până la Pădurea Balotești, de aceea nu l-a refuzat. Ucigașul s-a așezat pe locul din față, iar tânăra fată pe locul din spate.

După nici câteva minute de mers, Nicolae Vlad i-a spus taximetristului să tragă pe dreapta, iar acesta l-a întrebat unde o duce pe fată. Nicolae Vlad i-ar fi răspuns că o duce la „o femeie”.

Japoneza a întrebat, uimită, în limba engleză, văzând că se oprește lângă pădure „Unde e linia de tren? Asta nu e Gara de Nord!”, dar s-a dat totuși jos din mașină, spune taximetristul.

Probele ADN au demonstrat că Nicolae Vlad este cel care a violat-o și ucis-o pe tânăra japoneză venită să îi învețe limba ei pe tinerii din Craiova.

În raportul întocmit de medicii legişti se arată că trupul tinerei de 20 de ani ucisă în pădurea Otopeni era plin de vânătăi şi avea semne de penetrare violentă a anusului.

Taximetristul care i-a lăsat pe studenta japoneză şi pe asasinul ei lângă pădurea din Corbeanca, unde tânăra a fost găsită moartă două zile mai târziu, a fost pus sub acuzare, pentru că a condus deşi avea permisul anulat, informează procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

În continuarea cercetărilor efectuate în cazul uciderii studentei japoneze, în care este arestat Nicolae Vlad pentru omor calificat şi deosebit de grav, viol, violare de domiciliu şi tâlhărie, procurorii au dispus, luni, extinderea cercetărilor şi începerea urmăririi penale faţă învinuitul Răzvan Viorel Covali sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere i-a fost anulat, în formă continuată.

„În conformitate cu probatoriul administrat până în acest moment al urmării penale a rezultat că în perioada în perioada iulie-august 2012, în mod repetat, învinuitul Răzvan Viorel Covali a condus pe drumurile publice autoturismul deşi avea permisul de conducere anulat”, precizează sursa citată.

 

 

Cookies