Taximetristul care a ucis-o pe educatoarea din București a fost prins. Ce a făcut acesta imediat după crima nemiloasă

16 aug. 2021
1165 Afișari
Taximetristul care a ucis-o pe educatoarea din București a fost prins. Ce a făcut acesta imediat după crima nemiloasă
Taximetristul care a ucis-o pe educatoarea din București a fost prins. Ce a făcut acesta imediat după crima nemiloasă. Sursa foto: România TV

Noi vești în cazul crimei educatoarei din Sectorul 2 al Capitalei. Polițiștii l-au prins luni după-amiază pe suspectul principal al cazului la patru zile după ce femeia a fost ucisă. Acesta se ascundea într-un service auto aflat pe raza sectorului 2.

Pe numele său Valentin Nicușor Faur, taximetristul care este suspectul principal în cazul morții Lilianei Faur, a fost prins luni după-amiază de polițiștii Secției 7 într-un service auto din Sectorul 2.

Ce a făcut taximetristul ucigaș după ce și-a înjunghiat fosta soție

La scurt timp după ce a ucis-o pe Liliana Faur prin înjunghiere chiar în apartamentul ei, Valentin Nicușor Faur s-a urcat în mașină și a părăsit locul crimei. Deși mașina sa a fost reperată de mai multe camere de supraveghere din București, bărbatul a fost fugar preț de patru zile, timp în care anchetatorii l-au căutat fără încetare. În cele din urmă, acesta a fost localizat și prins de autorități luni după-amiază, într-un service auto din Sectorul 2, potrivit Gândul.

În urma crimei, taximetristul și-a închis telefoanele mobile și s-a deplasat către bancă, de unde a retras suma de 2.000 de lei. A doua zi, acesta ar fi oprit un cetățean pe stradă pentru a-i împrumuta telefonul mobil pentru a-și  suna una dintre cele patru surori. Pe aceasta a anunțat-o că va primi, vineri, un colet care conține următoarele: o trotinetă electrică pentru nepoata sa, 200 de lei și două bilete, cu indicații pentru surori și pentru cele două fiice ale sale.

Taximetristul ar fi dormit în mașină dar și la o amantă în aceste patru zile

Anchetatorii cred că bărbatul a dormit în mașina sa dar și la o presupusă amantă în perioada în care a fugit și s-a ascuns de polițiști.

Femeia găsită înjunghiată în propria locuință din București la finalul săptămânii trecute avea 48 de ani și era de profesie educatoare. Autoritățile îl consideră suspectul numărul unu pe soțul acesteia, mai ales din cauza trecutului tumultos și agresiv al acestora, dar și în urma mărturiilor date de vecini. Mai mult, cei doi se aflau în plin proces de divorț când femeia a fost găsită fără suflare.

Potrivit declaraților oferite de vecini, femeia ar fi acceptat să mai aibă joi o discuție cu fostul soț al acesteia chiar în apartament, deși aceasta avea un ordin de protecție împotriva sa.

De acolo, discuția a degenerat iar Faur a pornit un scandal care a culminat cu o bătaie, și, în cele din urmă, cu înjunghierea educatoarei. Scandalurile celor doi nu erau străine pentru vecini, care auzeau adesea certuri și țipete din spatele ușilor închise, însă nimeni nu s-ar fi gândit că va urma un final atât de tragic.

De asemenea, și fiica de 17 ani a celor doi ceruse pe 20 iulie un ordin de protecție împotriva tatălui său, asta după ce acesta ar fi strâns-o de gât, ar fi ridicat-o pe peretele camerei și i-a adresat jigniri.

Cookies