ARHIVA B365

Taximetristul care a agresat sexual şi a tâlhărit o tânără a fost REŢINUT

Din investigaţiile efectuate de poliţişti imediat după ce a fost depusă plângerea, precum şi pe baza datelor obţinute din audierea mai multor persoane, a fost identificat şi reţinut un bărbat de 35 de ani, care, până în urmă cu puţin timp, a activat ca taximetrist.

Acesta a fost audiat, iar din coroborarea declaraţiei acestuia cu probele obţinute pe parcursul cercetării s-a reuşit recuperarea telefonului mobil, a genţii, precum şi a unei părţi din bunurile aflate în interior ( produse cosmetice), descrise de partea vătămată în plângere, anunţă poliţiştii într-un comunicat de presă remis B365.ro.

Poliţiştii au precizat că, din investigaţiile făcute, a rezultat că bărbatul, la momentul incriminat, activa ca taximetrist la o altă firmă decât la cea la care s-a făcut referire în plângerea persoanei vătămate. Victima a povestit că agresorul este taximetrist la SPEED TAXI.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Capitalei sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie în formă calificată, cu bărbatul în stare de reţinere, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

O tânără de 23 de ani a povestit că vineri, 28 februarie, în jurul orei 03:40-03:50 dimineața, a luat un taxi al firmei SPEED TAXI din Centrul Vechi. Fata a fost dusă de taximetrist în apropierea Lacului Ciurel. Acolo, taximetristul a agresat-o sexual pe fată, încercând să o violeze, apoi a tâlhărit-o, luându-i geanta, telefonul și actele. Faptele au fost povestită de tânără printr-o scrisoare deschisă publicată de Centrul Filia, săptămâna trecută. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button