ARHIVA B365

Taximetriştii, protest faţă de aplicaţiile de transport: Vom ieşi în fiecare seară

„Reproşăm statului care îi tolerează şi nu face nimic. Imediat, a apărut Uber pe piaţă, apoi Taxify, si Blabla Car. Toată lumea face taximetrie în Bucureşti printr-o aplicaţie. Probabil, ne vor lua în seamă. Altfel, le lăsăm aici şi plecăm acasă şi ne căutăm de muncă. Să vină dispeceratele, Primăria, să-şi ia licenţele, maşinile de aici în Lascăr Catargiu. Vom ieşi în fiecare seară, până se va face ceva. Băieţii au zis să stăm aici 24 de ore, dar avem familii, dar ajungem acasă. Că ajungem fără bani, asta este, dar să ajungem acasă”, a declarat un taximetrist, potrivit Mediafax.

Alt taximetrist a subliniat că nu speră ca manifestarea lor să fie luată în considerare de către decidenţi: „Deocamndată protestăm aşa cum vedeţi, suntem paznici”.

Consiliul General al Primăriei Capitalei, a retras în luna septembrie 2018 de pe ordinea de zi proiectul ce vizează un nou regulament de taxi. La acel moment, regulamentul a fost criticat, deoarece ar fi interzis aplicaţiile Uber, Clever Taxi, Taxify sau Star Taxi, chiar dacă proiectul nu prevede, în mod explicit acest aspect.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button