Taximetriştii din Otopeni și-ar tâlhări clienţii cu ajutorul Poliţiei

de:
07 sept. 2012
0 Afișari
Taximetriştii din Otopeni și-ar tâlhări clienţii cu ajutorul Poliţiei

Taximetristul implicat în crima din Pădurea Băneasa, Răzvan Viorel Covali, a dezvăluit pentru RTV.net ce ilegalităţi practică taximetriştii de pe Aeroportul Otopeni în strânsă colaborare cu ofiţerii de poliţie. 

Potrivit acestuia, taximetriştii acostează clienţii care vor să ajungă în Bucureşti, dar îi duc în schimb pe Strada Jandarmeriei din apropiere. Sub pretextul unei defecţiuni, maşina se opreşte în dreptul pădurii. „În Jandarmeriei îi ia tot ce are ea pe ea: bani, telefon, tot. 

Răzvan Viorel Covali susţine că poliţiştii îi acoperă contra-cost pe taximetriştii tâlhari. „Scoate poza din dosar, i-o aruncă în sertar. Din calculator, din baza de date, îi sterge poza. Vine ăla care a fost tâlhărit, dă declaraţie. „Bă, dacă-l vezi în catalogul ăsta îl recunoşti?” „Da.” Îi pune catalogul, ăla normal că n-are cum să recunoască dacă i-a scos poza şi i-a lăsat-o în sertar. Ce zice gaborul de la aeroport? „O fi de la aeroportul celălalt din Bucureşti. „Du-te, găseşte-l şi vino cu el la mine”. Gaborul îl cheamă înapoi pe taximetristul-pirat: „Vezi că i-ai luat clientului bani. Vezi că jumătate sunt ai mei! Poliţistul ştie exact cât, pentru că cel tâlhărit declară în declaraţie! Taman bine ştie poliţistul cât să-i ceară! Sunt poliţişti acolo care rezistă de pe vremea lui Ceauşescu. Tot ce se face, se face cu acordul lor!”, a adăugat taximetristul.

Faptul că victimele reclamă că au fost tâlhărite abia după ce ajung la destinaţie, face ca centralizarea acestor cazuri să fie imposibil de făcut.

Cookies