ESENTIAL

TAXIFY, aplicaţia care concurează cu Uber, se va lansa în curând în Bucureşti

Taxify are baza operaţiunilor în România la Cluj-Napoca şi operează de la începutul acestui an în comuna Floreşti, judeţul Cluj, în parteneriat cu firma locală Taxi Speed Floreşti. La Floreşti, aplicaţia a fost implementată cu respectarea legii taximetriei, precizează reprezentanţii Taxify, potrivit economica.net.

Totodată, reprezentanţii companiei au confirmat că se pregătesc să intre pe piaţa din Bucureşti, însă nu au oferit detalii privind calendarul lansării.

Taxify va colabora atât cu firmele locale de taxi, cât şi cu şoferi particulari. Aplicaţia va concura în Bucureşti cu Uber şi cu agregatorii locali de servicii de taximetrie Clever Taxi şi Star Taxi.

Taxify este unul dintre cele mai de succes startup-uri din Estonia. Disponibilă pentru Android şi iPhone, aplicaţia este prezentă în 10 ţări: Estonia, Cehia, Finlanda, Georgia, Letonia, Lituania, Serbia, Olanda şi Mexic, cu planuri de extindere în mai multe ţări, inclusiv România.

Utilizatorii îşi pot alege maşina pe baza timpului de sosire, tarifului şi dotărilor.

Taxify a fost fondată în 2013 în Estonia şi a atras finanţare de 1,5 milioane de euro de la investitori internaţionali, inclusiv Skype, Pipedrive, Adcash, Rubylight şi TMT Investment.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button