ARHIVA B365

CĂLĂTORII GRATUITE cu taxiul, joi, în Bucureşti, pentru cei care citesc, prin aplicația Clever Taxi

Campania „Cărțile pe față” este o campanie pentru promovarea lecturii care a început în Cluj-Napoca și s-a extins treptat și în alte părți ale țării. Clever Taxi a fost partener și a sprijinit acțiunile pentru încurajarea lecturii, încă de la început.

Pentru a efectua o comandă trebuie să aveți instalată aplicația Clever Taxi. Aplicația este disponibilă pe toate sistemele de operare: Android, iOS, Windows Phone și Black Berry OS10. Utilizatorii Clever Taxi pot avea șansa să găsească un taxi liber „Cărțile pe față” și să călătorească astfel gratuit. Pasagerii care vor avea la ei o carte vor avea parte și de alte surprize plăcute. Cei care și-au uitat cărțile acasă vor putea citi din cartea Cărțile pe față, care va beneficia de lansarea oficiala, joi seara, de la ora 20:00 la Biblioteca „Ion Creangă”, din București.

„Compania Clever Taxi sprijină cu bucurie campania «Cărţile pe faţă». Aplicația Clever Taxi a reușit să schimbe atât de multe în comportamentul utilizatorului de taxi, încât această asociere este una firească și îi va bucura si pe utilizatorii noștri” spune Mihai Rotaru, CEO Clever Taxi.

„Cărțile pe față” este o campanie de promovare a lecturii inițiată de Victor Miron. Campania a cunoscut nenumărate acțiuni de promovare, precum: #bookselfie, Gala Cititorului Clujean și cartea „Cărțile pe față”. Această carte spune povestea primelor zece acțiuni din cadrul campaniei. Detalii pe pagina oficială: http://cartilepefata.ro/

O acțiune similară, de curse gratuite, a fost implementată în luna octombrie, în orașul Cluj-Napoca. Clujenii s-au bucurat pentru o zi, de avantajele oferite de Clever Taxi și au experimentat o călătorie mai neobișnuită, cu plata în zâmbete, anunţă compania, într-un comunicat de presă remis B365.ro.

 

Clever Taxi este prima și singura aplicație de comandă taxi din România ce permite utilizatorilor plata curselor direct din aplicație: prin SMS sau card bancar. Comanda prin aplicație permite utilizatorilor selectarea companiilor preferate de taxi și transmiterea unei comenzi către mai multe companii, în același timp.

Aplicația este complet funcțională în 8 orașe mari din țară: București, Cluj, Iași, Târgu Mureș, Brașov, Ploiești, Galați și Sibiu, fiind lider de piață în România cu cele mai multe comenzi procesate: peste 8.000.000. Aplicația poate fi descărcată de aici: http://www.clevertaxi.com/app


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button