ȘTIRI

TAXI: Concert pentru inima lui Călin

Trupa Taxi va susţine un concert caritabil pentru copilul Călin Ungureanu.

La nici 7 ani, Călin suferă de Tetralogie Fallot şi autism. Pentru tratatea problemei la inimă (o malformaţie cardiacă care se manifestă printr-o lipsă de oxigen la nivelul întregului organism), Călin are nevoie de o operaţie. Din păcate, după anii de tratamente şi spitalizări, părinţii nu mai dispun de mijloace financiare pentru această operaţie care trebuie realizată în cel mai scurt timp.

Părinţii copilului Călin Ungureanu au contactat trupa Taxi, cerând ajutorul în strângerea de fonduri şi în sensibilizarea opiniei publice. Dan Teodorescu, Mugurel Coman, Vicky Sava, Darius Neagu, Cantemir Neacsu şi Kereszi Csongor au decis să susţină un concert special pentru Călin. Membri trupei Taxi solicită sprijinul celor care pot da o mână de ajutor.

Donaţii se pot face în conturile:

ING BANK – RO21INGB0000999900670318

BCR –RO42RNCB0677008487570001

Cont Euro

cod SWIFT(ptr strainatate):RO.BU.RNCB + cod IBAN:RO15RNCB0677008487570002.

(Conturile sunt deschise pe numele tatălui, Daniel Ungureanu)

Alături de Trupa Taxi, pe scenă va urca  Compania 7, care a fost invitata trupei şi la concertul de la Sala Palatului, în deschiderea recitalului Ali Campbell (legendara voce UB40).

Biletele s-au pus în vânzare în Reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas şi Cărtureşti şi online pe www.eventim.ro). Preţul unui bilet este de 35 de lei, întreaga sumă strânsă urmând să fie donată pentru operaţia lui Călin.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button