Taxele şi impozitele locale nu vor fi majorate în Sectorul 6

de:
04 ian. 2012
0 Afișari
Taxele şi impozitele locale nu vor fi majorate în Sectorul 6

Încă din primele două zile ale acestui an, bucureştenii din Sectorul 6 al Capitalei s-au prezentat la ghişee în număr neaşteptat de mare pentru a-şi achita impozitele şi taxele locale. Astfel, toate birourile de încasări ale Serviciului de Finanţe Publice Locale (SFPL)au fost foarte aglomerate.

„De la deschiderea ghişeelor, SFPL a înregistrat, până în momentul actual, încasări de peste 514.000 lei”, informează administraţia locală printr-un comunicat remis B365.ro. Reprezentanţii Primăriei Sectorului 6 susţin că, până pe data de 31 martie 2012, impozitele pe clădiri, terenuri şi mijloacele de transport şi alte taxe rămân la nivelul celor din anul 2011. De asemenea, bucureştenii care îşi plătesc integral dările la stat în această perioadă vor beneficia şi de reducerea de 10% din cuantumul impozitelor.

Persoanele care au domiciliul pe raza Sectorului 6 au mai multe modalităţi de plată a impozitelor:

  • direct la ghişeele centrelor de încasare impozite şi taxe ale SFPL Sector 6 (Centrul 1 – sediul central – destinat persoanelor fizice la parter şi persoanelor juridice la etaj în str. Drumul Taberei nr. 18; Centrul 2 pe Virtuţii nr. 1-3; Centrul 3 în Calea Giuleşti nr. 125 şi Centrul 5 la Centrul de Informare Cetăţenească şi Încasare Amenzi de Circulaţie din Drumul Taberei nr. 40 pentru achitarea amenzilor rutiere şi a impozitelor şi taxelor locale;

  • prin utilizarea cardurilor (prin POS);
  • prin cele 12 infochioşcuri (tot pe baza cardurilor), amplasate în marile centre comerciale din sector: Plaza Romania, Cotroceni Park, Selgros – Drumul Taberei, Cora – Lujerului, Carrefour Orhideea şi Militari, Metro Auchan şi AFI Palace;
  • prin Ghiseul.ro (prin internet pe baza cardurilor bancare accesat prin obţinerea unei parole şi a unui user de la unul din ghişeele centrelor menţionate mai sus, în funcţie de arondare).

Citeşte şi Stai la bloc sau la casă? Vezi cum poţi scăpa de plata impozitului pe locuinţă despre care B365.ro a scris aici.

Cookies