Taxa pentru paşaport, plătită la automate de plăţi ale CEC Bank

de:
03 ian. 2019
89 Afișari
Taxa pentru paşaport, plătită la automate de plăţi ale CEC Bank

Potrivit Direcţiei Generale de Paşapoarte, din 3 ianuarie 2019, pentru regiunea Bucureşti-Ilfov, cetăţenii care doresc să plătească taxa pentru paşaport vor avea la dispoziţie şase automate de plăţi ale CEC Bank. Acestea sunt amplasate în centrele comerciale Plaza România şi Parklake Shopping Center, unde se află sediile Serviciilor de Paşapoarte Bucureşti şi Ilfov.

Astfel, Trezoreria închide cele două puncte de lucru din centrele comerciale menţionate.

Sursa citată aminteşte că există mai multe modalităţi pentru plata taxei de paşaport: la casieriile unităţilor CEC Bank; prin mandat poştal la orice Oficiu Poştal; on-line, în sistem internet banking, prin virament către conturile deschise de fiecare Instituţie a Prefectului; de la oricare bancă unde persoana are deschis un cont bancar, prin virament către conturile deschise de fiecare Instituţie a Prefectului; în numerar sau, după caz, prin intermediul POS-urilor la casieriile unităţilor Trezoreriei Statului şi la casieriile Instituţiilor Prefectului.

Pentru depunerea cererilor de eliberare a paşapoartelor, cetăţenilor li se recomandă să facă programare online pe site-ul www.epasapoarte.ro, în acest caz timpul de aşteptare la ghişeu fiind zero.

Cookies