Taxă de vizionare a unei garsoniere de 21 mp din București. Anunțul care rivalizează cu cel al locuinței de 11 mp de la Cluj

05 apr. 2022
3299 Afișari
Taxă de vizionare a unei garsoniere de 21 mp din București. Anunțul care rivalizează cu cel al locuinței de 11 mp de la Cluj

La București există o garsonieră de vânzare, de 21 mp, aflată în Drumul Taberei pentru care trebuie să plătești ca să o vizionezi.

Proprietara percepe o taxă de intrare de 10 lei pentru a permite accesul celor interesați. Informația este trecută direct în anunțul imobiliar, în care scrie: taxă de vizionare = bilet de tramvai.

O formă prin care femeia își decontează transportul și îi îndepărtează pe gură-cască, cei care cer să vadă ceva ce oricum află din anunțul publicitar de pe internet, crede ea.

Anunțul imobiliar de la București tinde să rivalizeze cu celebra garsonieră de 11 mp de la Cluj, care a stârnit un val de glume pe internet legate de suprafața de locuit.

„Anunțul lunii din ziarul Anunțul telefonic (în varianta online www.anunțul.ro) este: Garsoniera de 21 de mp din Drumul Taberei care se vizionează cu preț de intrare – 10 lei.”, informează chiar publicația de anunțuri din București.

FOTO: Print screen din anunțul imobiliar postat pe platforma anunțul.ro
FOTO: Print screen din anunțul imobiliar postat pe platforma anunțul.ro

 

”Nu înțeleg ce citesc și vor să se afle în treabă”

Proprietara a fost exasperată de telefoanele „cumpărătorilor” care o fac să piardă timpul cu întrebări inutile.

„Am avut 70 de telefoane și vizionări aiurea în ultima lună, așa că am pus preț de vizionare, că și pe mine mă costă tramvaiul dus întors până acolo. Am pus poze, se vede foarte clar în ce fel de bloc e. I-am exclus și pe ăia cu băncile, că nu dau credite pentru 21 de mp, cât are garsoniera, așa că de când am scris toate astea în anunț s-au mai potolit. Mai primesc telefoane cu întrebări din astea de bărbați, că ăia nu înțeleg ce citesc și vor să se afle în treabă, deși scrie clar: preț fix, nenegociabil. Că de când a început războiul toți vor cu 20.000, păi eu am dat pe ea 23, cum s-o dau cu 20.000?”, a afirmat proprietara garsonierei de 21 mp.

Conform anunțului imobiliar de pe anunțul.ro garsoniera de 21 mp este semidecomandată, și se află la parter într-un bloc de 4 etaje din Drumul Taberei. Anunțul se găsește aici.

O garsonieră de 11 metri pătrați din cartierul Gheorgheni din Cluj-Napoca, a devenit faimoasă pe internet după ce fusese scoasă la închiriat cu 200 de euro, a ajuns acum să fie pusă la vânzare de către proprietar.

Îți recomandăm să citești și…

Cookies