ARHIVA B365

Tatiana Niculescu Bran, despre cartea Adrianei Săftoiu: „Autoarea este politician”

Fostul consilier prezidențial Adriana Săftoiu și-a lansat prima sa carte – „Cronică de Cotroceni”. Săftoiu povestește în carte dedesubturile Administrației Prezidențiale, amănunte ce trebuiau, conform declarației fostul președinte Traian Băsescu, să rămână confidențiale, potrivit B1 Tv.

„Interiorul Cotrocenilor arată a sediu de gospodărie comunală. Personalul, în general, lucrează în birouri cu pereți pătați, scrijeliți până la glet, cu mobilier metalic. La ferestre-draperii prăfuite, din materiale opace, care mi-amintesc de romanele triste rusești. Tapițeria e uzată, decolorată, cu un fir auriu, smuls sau rupt pe alocuri. În sala de presă sunt patru calculatoare, fără conexiune la internet. Ziariștii îmi recalmă că nici măcar Windows 200 nu este instalat. Monitoarele sunt așezate pe niște mese uzate, care par de dinainte de revoluție”, este doar un pasaj din cartea Cronică de Cotroceni.

Ion Cristoiu: Lansarea cărții Adrianei Săftoiu a îngropat mediatic cartea președintelui Iohannis

„Cronica de Cotroceni” a făcut deja valuri în lumea politică, iar tirajul cărții a fost epuizat din prima zi. O altă purtătoare de cuvânt la Cotroceni, prima din mandatul lui Klaus Iohannis, Tatiana Niculescu Bran îl liniștește pe președinte. Ea spune că nu va merge pe drumul deschis de Adriana Săftoiu.

„Mă întreabă cineva ce părere am despre cartea Cronică de Cotroceni, de Adriana Săftoiu. N-am. Autoarea este politician, iar cartea e opera unui politician. Cei care se așteaptă să scriu și eu vreo cronică de Cotroceni, eventual în același stil, vor fi dezamăgiți să afle că n-o voi scrie.”, scrie Niculescu Bran pe Facebook.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button