Tatăl Micăi de la Abracadabra: „Nu mai pot! Nu vreau să mă gândesc!”. Ce spun medicii

de:
12 mart. 2013
13 Afișari
Tatăl Micăi de la Abracadabra:

Într-un interviu acordat emisiunii „Poveștiri adevărate”, Toni Niculescu a mărturisit că a aflat de boala fiicei sale din întâmplare, când a fost la medicul de familie.
„Îmi doresc să țin timpul în loc, să știu că trăiește. Starea ei este foarte gravă, am avut un film de groază văzând că este intubată. Am aflat despre boală când am fost la medicul de familie și mi-a spus că a analizele nu i-au ieșit bine și trebuia să le repete, dar ea a dispărut. E greu să condamni un om bolnav, nu pot, sunt tatăl ei. Am evitat să o cert când am aflat, pentru că nu poți certa un om bolnav.

În noaptea de 14 ianuarie am ajuns la spital. M-am speriat atunci rău, pentru că a vărsat cred un litru de sânge. De obicei ne spunem cam tot, știu și de prieteni, tot, tot, aveam o relație specială, și nu mi-a venit să cred când medicii mi-am spus că este grav bolnavă. Nici nu vreau să mă gândesc la ce se poate întâmpla.

A mizat mult pe tinerețea ei. Aveți grijă de tinerețe, că este ceva ireversibil. Dacă va exista o șansă minimă, atunci probabil va face un transplat. Nu mai pot, nu mai pot”, a spus, plângând, Toni Niculescu, marți, pentru emisiunea „Poveștiri adevărate”, de la Acasă TV.

Acum, Mica se află la Terapie intensivă, fiind conectată la aparate, întrucât plămânii nu mai pot lucra singuri. „Din păcate, pacienta are ciroză în stadiu avansat, motiv pentru care nu se poate face transplant de ficat”, ne-a declarat prof. dr. Irinel Popescu, şeful Clinici de Transplant Hepatic din cadrul Institutului Fundeni.

Mica, pe numele real Michaela Niculescu (31 ani),a făcut parte din echipa magicianului Marian Rîlea timp de 10 ani, începând din 1991. Ulterior, blonda a studiat la Oxford şi Viena şi a lucrat ca redactor, producător TV, iar mai apoi ca lector universitar.
Din nefericire, în urmă cu un an, tânăra a fost diagnosticată cu ciroză în stadiu avansat și, în prezent, se luptă pentru viața ei.

„Magicianul” Marian Râlea a vrut să o viziteze pe Mica de la Abracadabra la spital: „Nu m-au lăsat!”

Cookies