Tatăl lui Tudor Gheorghe despre Antena 3: S-au folosit de numele meu. Eu nu mă uit la mizeria lor!

de:
15 aug. 2014
0 Afișari
Tatăl lui Tudor Gheorghe despre Antena 3: S-au folosit de numele meu. Eu nu mă uit la mizeria lor!

Tatal lui Tudor Gheorghe s-a declarat surprins ca numele sau a fost invocat de Antena 3 printre cei care sustin postul de televiziune si pe Dan Voiculescu, informează HotNews.ro.

„Eu nu mă uit la mizeria lor. Și cum să creadă cineva că eu aș putea susține pe un bogătaș care a făcut avere din banii comuniștilor, care mai e și condamnat acum? Sunt uimit că și-au permis să spună așa ceva, nu cred că fiul meu ar fi putut să spună și el așa ceva. Fiul meu este în străinătate acum, îl sun peste câteva zile. Este o manevră tipic comunistă. S-au folosit de numele meu în campania lor de salvare a unui comunist murdar. Așa procedează comuniștii, dintotdeauna, îi știu bine”, a declarat Ilie Tudor, fost deținut politic, pentru Kamikaze.

Antena 3 a invocat, saptamana aceasta, un mesaj al cunoscutului rapsod popular Tudor Gheorghe, sustinand ca acesta si tatal sau, fost detinut politic, si-ar fi declarat sprijinul pentru Antena 3 si ar fi comparat situatia postului tv cu drama familiei sale, cand tatal sau a fost condamnat politic de catre comunisti la 22 de ani de inchisoare.

Ilie Tudor a fost condamanat de regimul comunist ca legionar. In interviurile facute cu domnia sa acesta s-a declarat intodeauna „legionar si un fervent anticomunist”.

Cookies