Tatăl lui Ionuț Anghel, băiețelul ucis de câini, este acuzat că a atacat un iubitor de animale

de:
08 sept. 2015
0 Afișari
Tatăl lui Ionuț Anghel, băiețelul ucis de câini, este acuzat că a atacat un iubitor de animale

Conflict între Valentin Anghel și iubitorii de animele, luni, în Capitală. Tătăl lui Ionuț Anghel a fost fotografiat de cativa martori oculari in timp ce era luat pe sus de politisti, dupa un incident cu un grup de bucuresteni care protestau impotriva primarului Sorin Oprescu.

„Am asistat la o scena desprinsa dintr-un film horror. Un barbat a lovit cu violenta un caine chow-chow cu stapan, motiv pentru care a fost chemata politia. Chiar cand a venit politia, acest barbat a atacat un alt barbat venit la protest. Ulterior am aflat ca barbatul era Valentin Anghel”, a povestit un martor ocular

Tatal lui Ionut, pe de alta parte, a explicat pentru WOWbiz.ro, cum a ajuns sa fie luat de politie. „Am primit sute de amenintari si atacuri dupa ce s-a votat Legea lui Ionut, asa ca am mers la fata locului sa-i filmez cu telefonul mobil pe acesti oameni. La un moment dat, un barbat a incercat sa-mi smulga telefonul, iar eu am incercat sa-l recuperez. Apoi a aparut politia si m-a indepartat de la fata locului. Am primit un avertisment si am fost sfatuit sa nu ma mai intorc acolo. In mijlocul confruntarii, un caine a inceput sa latre la mine si m-am intors catre el. Nu l-am lovit, am vrut doar sa-l indepartez. Telefonul l-am recuperat”, a declarat Valentin Anghel pentru WOWbiz.ro.

Tatal lui Ionut ne-a mai spus ca se afla in posesia unor filmari care pot fi aduse in sprijinul afirmatiilor sale. El a prezentat unul dintre filmulete, respectiv exact cel in care e impiedicat sa filmeze, dupa care i se smulge telefonul. De asemenea, surse din politie au confirmat ca ieri, in timpul flashmob-ului, nu au existat incidente grave, ci doar cateva minore, care s-au soldat cu avertismente.

Cookies