Tatăl Aurei Ion: Trebuie să se ajungă la concluzia că morții sunt de vină

de:
09 feb. 2014
0 Afișari
Tatăl Aurei Ion: Trebuie să se ajungă la concluzia că morții sunt de vină

Procurorii care anchetează tragedia aviatică din Munţii Apuseni au decis să verifice dacă studenta Aurelia Ion avea dreptul să se afle în aeronava care mergea la Oradea. Această extindere a anchetei nu-l surprinde pe tatăl fetei dispărute la doar 23 de ani, care s-a arătat extrem de mâhnit de turnura pe care au luat-o lucrurile.

„Până la urmă trebuie să se ajungă la concluzia că morţii sunt de vină. Morţii, avionul şi ceaţa”, a declarat Valentin Ion, la România TV.

Totodată, acesta a confirmat că fiica sa avea acordul comandantului garnizoanei, de a urca în acel avion. „Ea întotdeauna aşa făcea. Dădea telefon, comandantul garnizoanei îi dădea voie şi pleca. Cum adică să plece fără voia ei? Doar era în armată. Acolo nu pleacă fiecare de capul lui, asta ştie toată lumea”.

Tatăl Aureliei Ion a mai declarat că în ultima perioadă familia sa a încercat să se izoleze, pentru a-şi trăi în linişte durerea. „Am fost efectiv sedaţi. Nu mai ştim nimic, nu ne-am mai uitat nici la televizor. Încercăm să ne detaşăm puţin. Ne ducem durerea, încercăm să supravieţuim”.

Cookies