ARHIVA B365

Tarom dublează numărul zborurilor Bucureşti-Budapesta

Dacă până acum Tarom, companie deţinută de Ministerul Transporturilor, opera câte o cursă pe zi, de luni până vineri, pe ruta dintre cele două capitale europene, de luni compania aeriană va mai introduce câte un zbor pe zi, inclusiv în weekend.

Azi dimineaţă (vineri, n.r.) Malev a anunţat încetarea zborurilor, iar Tarom, în încercarea de a veni în întâmpinarea pasagerilor, a suplimentat cu 7 frecvenţe cursa Bucureşti-Budapesta„, a declarat consilierul pe probleme de aviaţie din Ministerul Transporturilor, Bogdan Donciu, citat de Mediafax.

Potrivit acestuia, pe viitor Tarom ar putea lua în calcul o eventuală ieftinire a biletelor având în vedere că aeronavele pe această rută nu au un grad de ocupare ridicat. După anunţul Malev, compania aeriană low-cost Ryanair a transmis că va efectua zboruri pe 26 de noi rute din Budapesta, iar Wizz Air, alt operator low-cost, a anunţat că va investi 100 milioane de dolari pentru extinderea operaţiunilor din capitala Ungariei şi că va relua zborurile pe ruta Bucureşti-Budapesta.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button