TAROM, despre cei 38 de români blocaţi la Amman: Echipajul a depăşit timpul de zbor

de:
19 ian. 2015
0 Afișari
TAROM, despre cei 38 de români blocaţi la Amman: Echipajul a depăşit timpul de zbor

„Cursa TAROM RO 187 Bucuresti – Amman, de astazi 18.01.2015, a fost redirectionata catre un alt aeroport, Marka International Airport, din cauza conditiilor meteo nefavorabile de pe aeroportul Queen Alia, Amman.

Cei 38 de pasageri care trebuiau sa se intoarca la Bucuresti pe RO 188, Amman-Bucuresti, se aflau pe aeroportul Queen Alia cand au fost informati de catre agentul de vanzari care reprezinta TAROM pe piata din Iordania de aceasta situatie.

Avand in vedere timpul de transfer al pasagerilor de la un aeroport la celalalt precum si procedurile de securitate anevoioase, echipajul TAROM de pe cursa RO 188 a depasit timpul legal de lucru. Din acest motiv aeronava s-a reintors la Bucuresti fara pasageri la bord.

Agentul de vanzari de pe piata locala cu care TAROM are un contract comercial, se ocupa sa redirectioneze pasagerii catre Bucuresti pe alte zboruri ale altor companii.

Regretam situatia creata, însa prioritatea companiei TAROM este de a oferi pasagerilor sai calatorii sigure.

Vom reveni cu detalii referitoare la situatia cursei Amman -Bucuresti dupa ce agentul de vanzari va face un raport detaliat legat de gestionarea celor 38 de pasageri”, precizează TAROM în comunicatul de presă postat pe site-ul companiei.

Cei 38 de români au rămas blocaţi  pe aeroportul Amman din Iordania, după ce cursa Bucureşti-Amman-Bucureşti, care trebuia să decoleze duminică, la ora 3 AM, de pe aeroportul Amman a fost deviată pe alt aeroport iordanian, pasagerii nefiind anunţaţi

Cookies