Tăriceanu se însoară a cincea oară

de:
10 mai 2013
0 Afișari
Tăriceanu se însoară a cincea oară

Ceremonia de cununie civilă va avea loc la 16 iuni. Viitoarea soție are 36 de ani, este din Buzău și este designer vestimentar – fiind absolventă de arte plastice, anunță România tv. Mireasa se numește Loredana Moise. 

Totuşi, cei doi viitori miri au o mare problemă dacă vor să spună „Da” şi în faţa lui Dumnezeu, ţinând cont de faptul că Tăriceanu a trecut, de dragul fostei soţii Ioana, cea de-a patra consoartă, de la ortodoxism la catolicism, iar biserica catolică nu permite mai multe căsătorii. De altfel, nici dacă ar trece din nou la ortodoxie, senatorul PNL nu are şanse prea multe să primească binecuvântarea unui episcop, întrucât BOR permite numai trei căsătorii, şi acelea doar dacă există motive foarte întemeiate.

Despre prima sa căsătorie, Tăriceanu a mărturisit pentru Libertatea: „Cred că era în 1976, de-abia terminasem facultatea. A durat până în 1980”. Nu i-a dezvăluit însă identitatea. A doua nevastă a fost Livia, fata fostului ambasador al României în Israel Valeriu Georgescu. A urmat Cornelia Trântescu, care, în 1996, i-a dăruit primul copil: Călin jr. În acelaşi an a cunoscut- o pe Ioana, care avea 19 ani. Au trăit împreună, au un băiat, pe Mihai, iar în 2003 s-au căsătorit – pentru a divorţa în 2011, scria Libertatea.

Cookies