Tăriceanu: Nu voi candida la Primăria Capitalei. Gabriela Firea poate să fie un candidat potrivit

de:
29 feb. 2016
0 Afișari
Tăriceanu: Nu voi candida la Primăria Capitalei. Gabriela Firea poate să fie un candidat potrivit

Călin Popescu-Tăriceanu exclude posibilitatea de a candida la Primăria Capitalei şi susţine că soluția ar fi susținerea unui candidat unic, împreună cu PSD, dar a precizat că această chestiune și candidaturile la sectoare fac obiectul unor discuții aflate în curs de desfășurare.

„Probabil cea mai bună soluție ar fi aceea a unui candidat unic. Avem discuții în momentul de față și cu privire la candidatul la sectoare. Până în momentul de față, din ce am văzut, PSD o susține pe Gabriela Vrânceanu Firea pentru candidatura la Primăria Capitalei. Nu este o decizie luată, după cum știți, nici eu nu anunț acest lucru, nu este candidatul oficial, din ce am văzut, din discuțiile pe care le-am avut, iar în ceea ce privește persoana mea sigur că s-au mai făcut speculații, se fac, nu candidez”, a precizat Tăriceanu, citat de Agerpres.

El a adăugat că Gabriela Firea poate fi un candidat potrivit pentru Primăria Bucureștiului.

„Din partea PSD am văzut care ar fi probabil persoana cea mai potrivită, pe care au considerat-o ei în acest moment. Și din punctul nostru de vedere Gabriela Vrânceanu Firea poate să fie un candidat potrivit pentru Primăria Bucureștiului. Dar hotărârea o să o luăm mai târziu, nu a devenit o chestiune presantă asupra căreia să luăm o decizie definitivă”, a spus Tăriceanu.

Cookies