ARHIVA B365

Tăriceanu despre apariţia numelui său în dosarul Microsoft: Elementele să fie trimise la DNA

Potrivit lui Tăriceanu vehicularea numelui său face parte dintr-o serie de speculații fără temei, difuzate de o televiziune „cu probleme financiare extrem de serioase”, scrie romaniatv.net.

„Dacă există elemente care să fie luate în considerare și cei care le au cred că sunt demne de luat în considerare, le recomand să le trimită la Direcția Națională Anticorupție. Le recomand, pentru că cred că este singura structură competentă să analizeze astfel de documente, cum vreți să le numiți. Eu alt comentariu nu am ce să fac, pentru că nu sunt dispus să intru în astfel de speculații fără niciun fel de temei”, a declarat Tăriceanu la Senat.

Întrebat dacă a avut vreo discuție în acest sens cu vreun procuror, Călin Popescu Tăriceanu a negat.

Reamintim că potrivit unui martor din Dosarul Microsoft o parte din banii din mită ar fi trebuit să ajungă la Călin Popescu Tăriceanu. Dezvăluirea a fost făcută în cadrul emisiunii Jocuri de Putere realizată de jurnalistul Rareș Bogdan.

CITEȘTE ȘI: Dosarul Microsoft: O parte din mită ar fi fost pentru premierul Călin Popescu Tăriceanu 

O parte din mita în Dosarul Microsoft ar fi trebuit să ajungă printre alții la premierul de atunci Călin Popescu Tăriceanu sau la fostul ministru de Finanțe Sebastian Vlădescu, susține un martor din dosarul Microsoft. Numele unei firme a lui Sebastian Ghiță apare și el în schemă. Deputatul Sebastian Ghiță neagă însă această variantă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button