Tăriceanu: „Desemnarea lui Munteanu este o imbecilitate a PNL”

de:
15 apr. 2016
0 Afișari
Tăriceanu:

ALEGERI BUCUREȘTI 2016:

Tăriceanu a spus, vineri seara, la lansarea candidaţilor ALDE în judeţul Prahova, că desemnarea „unui candidat ca Marian Munteanu” reprezintă „o ruşine pentru PNL”, transmite corespondentul MEDIAFAX.ro.

„Este o ruşine pentru Partidul Naţional Liberal, care doreşte să se mai revendice de la tradiţia istorică, să vină astăzi cu un asemenea candidat pentru Primăria Bucureşti”, a afirmat liderul ALDE.

În opinia acestuia, desemnarea lui Munteanu este „o imbecilitate”.

“Mai mult de atât, cred că singura posibilitate pentru a contracara această imbecilitate a PNL, a conducerii PNL de astăzi de a desemna un astfel de candidat, este ca preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, să opună veto-ul său, moral şi politic, acestei decizii. Cealaltă variantă este să-şi dea demisia de onoare din calitatea de preşedinte al PNL, dacă rămâne fidel idealurilor sale liberale din tinereţe şi care l-au purtat până în ziua de astăzi”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

Acesta a adăugat că PNL “nu mai are nimic de-a face cu liberalismul”.

„Tristeţea este şi mai mare când este completată de ceea ce văd ca spectacol politic în PNL, fostul Partid Naţional Liberal, noul Partid Naţional Liberal cum i se spune astăzi, care nu mai are nimic de-a face cu liberalismul, dovadă că promovează drept candidat la Primăria Bucureştiului un om care este exponentul mişcării neolegionare din România de astăzi. Cum mai poate PNL să se revendice ca partid liberal? Cum mai poate el să pretindă că reprezintă valorile consacrate ale liberalismului?”, a conchis Tăriceanu.

Cookies