Târgul Recolte de Toamnă. Bucureștenii îl pot vizita la Muzeul Național al Țăranului Român

01 oct. 2021
316 afișări
Târgul Recolte de Toamnă. Bucureștenii îl pot vizita la Muzeul Național al Țăranului Român
Târgul Recolte de Toamnă. Bucureștenii îl pot vizita la Muzeul Național al Țăranului Român. Sursă foto: Vladimir Bulza

Târgul Recolte de Toamnă. Doritorii de plimbare îl pot vizita la Muzeul Național al Țăranului Român, începând de vineri și până duminică, în intervalul orar 10:00 - 18:00.

Târgul Recolte de Toamnă. Bucureștenii îl pot vizita la Muzeul Național al Țăranului Român, în perioada 1 octombrie – 3 octombrie 2021. Evenimentul este organizat de Asociația Urban Events.

Târgul Recolte de Toamnă

De vineri și până duminică (1-3 octombrie 2021) bucureștenii sunt așteptați la Târgul Recolte de Toamnă, în intervalul orar 10:00 – 18:00.

Trebuie să știți că accesul se face prin strada Monetăriei nr. 3, iar ieșirea se face prin bulevardul Ion Mihalache. Intrarea este liberă, anunță Muzeul Național al Țăranului Român.

Recomandăm și: 5 locuri spectaculoase din București văzute toamna. Anotimpul care ne dă nouă primii fiori reci, Danei Ștefănescu îi oferă încântare: „Septembriul meu fabulos” (FOTO)

La Târgul Recolte de Toamnă veți întâlni zeci de producători, meșteri populari, artiști și colecționari din toate zonele României. Aici găsiți:

  • roade bune de toamnă,
  • obiecte confecționate manual,
  • obiecte de colecție.
Sursă foto: Vladimir Bulza

Bucureștenii îl pot vizita la Muzeul Național al Țăranului Român

Puteți pleca acasă cu fel de fel de obiecte speciale: icoane pictate pe lemn și obiecte din lemn cioplite, straie populare, covoare și ceramică, cămăși, ii și fote, costume populare din toate regiunile țării, bijuterii și păpuși, jucării, cosmetice naturale, artă sacră, lână împâslită, tablouri, pernuțe din lavandă, decorațiuni din piele, sticlă și metal, marochinărie și obiecte de decor din hârtie reciclată.

În cadrul evenimentului veți întâlni și negustori și colecționari de antichități. De la ei puteți achiziționa: mobilier, ii vechi, catrințe, paftale, covoare, ceramică veche, mobilier casnic, unelte țărănești, porțelanuri, numismatică, carte veche, bijuterii, patefoane și plăci, lăzi de zestre, cufere, instrumente muzicale, vederi, cărti și statuete.

De la târg puteți pleca, după ce le-ați degustat, cu cele mai alese roade ale toamnei: miere, țuică, vinuri și palincă, plăcinte și cozonaci, fructe și legume de sezon, murături, zacuște și dulcețuri fel de fel, kürtős kalács, brânzeturi și cașcavaluri, prajituri de casă, turtă dulce, must proaspăt stors la fața locului, saramură de crap, crap prăjit cu mămăliguță și mujdei, sarmale, gulaș, bulz, fasole cu ciolan, frigărui, lipii.

Sursă foto: Vladimir Bulza

„Vă rugăm să manifestați responsabilitate față de voi și cei din jurul vostru, respectați distanțarea socială și purtați mască! Condițiile de vizitare sunt afișate în cadrul târgului.”, au transmis reprezentanții Muzeului Național al Țăranului Român într-o postare pe pagina de Facebook.

Cookies