BAZAR

TÂRGUL LUI CIREȘAR – Piață Țărănească între 5 și 7 iunie la Muzeul Țăranului Român

Piața Țărănească de la Muzeul Țăranului Român vă invită din 5 până în 7 iunie 2015 la „Târgul lui Cireșar”.

Puteți târgui ii și țesături, icoane și obiecte din lemn și sticlă, plante de leac, cosmetice naturale, mobilier țărănesc și obiecte vechi, podoabe și jucării realizate manual, obiecte croșetate sau podoabe din lână împâslită, bijuterii și vestimentație, puteți participa la ateliere și demonstrații de meșteșuguri, să stați de vorbă cu meșterii.

Mai găsiți prăjituri de casă și cofeturi, dulcețuri și siropuri, brânzeturi și babic, magiun de Topoloveni si dulceturile Topoloveana fără zahăr adăugat, miere și cornete boierești, plăcinte fel de fel și înghețată la butoi, fructe și legume proaspete, baclava și cafea turcească, turtă dulce și covrigi, vin de panciu și palincă, poale-n brâu și cozonaci domnești, ciocolată de casă ți doboș, dar și mâncare gătită și gratare încinse, cum îi stă bine unei piețe țărănești autentice!

De vineri până duminică, în curtea interioară și pe Aleea Samurcaș, bucureștenii sunt aștetați la Târgul lui Cireșar! Programul este între orele 10:00 și 18:00 și intrarea este liberă!


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button