ARHIVA B365

TÂRGUL IMOBILIAR NAŢIONAL: Casa pe roţi şi patru proiecte noi totalizând circa 500 de locuinţe

„Pentru prima dată în ultimii ani, expansiunea zonei de sud este estompată de apariţia unor noi investiţii rezidenţiale în zonele centrale şi semicentrale şi chiar în nord”, a declarat Vlad Vlăsceanu, directorul tIMOn, la conferinţa de deschidere a expoziţiei.

Cel mai mare proiect nou este construit în zona semicentrală a Capitalei (Grozăveşti) şi va cuprinde în total 456 de apartamente în cinci blocuri, fiind dezvoltat de firma Stein Construct Expres, controlată de investitori israelieni.

Un alt dezvoltator care lansează în premieră un proiect rezidenţial este Meric Capital, care va investi 2,5 milioane de euro în primul complex verde din Bucureşti, în apropiere de Piaţa Română. Imobilul are 16 apartamente, care vor fi scoase la vânzare la preţuri pornind de la 80.000 de euro. Meric Capital este un vehicul de investiţii creat de Plotkin Project din Israel.

Compania deţine alte patru terenuri în Bucureşti, în zonele Obor, Ştefan cel Mare, Muncii, toate cumpărate în 2007-2008, unde vrea să dezvolte în următorii ani câte 100 de locuinţe. Primele două proiecte vor începe anul viitor, iar investiţiile sunt de 4,7 milioane de euro pentru fiecare. În plus, dezvoltatorul deţine un teren de 32.000 de metri pătraţi în Corbeanca.

Alte două proiecte promovate în premieră vor fi dezvoltate în Otopeni de firma Victoria Consult, fiecare cu câte 10-12 locuinţe.

În acelaţi timp, firma SiPROTrading, lansează un nou concept de locuinţe de vacanţă, respectiv „Casa pe roţi”, care poate fi mutată dintr-un loc în altul. Cea mai mică dintre case, cu un dormitor, bucătărie şi baie mobilate, va costa la târg 9.600 de euro, plus TVA, iar cea mai scumpă, cu două dormitoare, 13.500 euro.

Târgul va avea loc în perioada 24-27 octombrie în Piaţa Constituţiei şi va avea peste 1.000 de locuinţe, în 35 de proiecte, promovate cu caracter exclusiv.

La eveniment sunt prezente ofertele a peste 100 de ansambluri rezidenţiale atât în zone centrale, cât şi semicentrale şi periferice. Cel mai mic preţ este de 9.600 de euro+TVA pentru o casă de la firma SiProTrading, iar cel mai mare 1,612 milioane de euro+TVA pentru un penthouse cu 6 camere în ansamblul Alia din Bucureşti.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button