ȘTIRI

Târgul Festin Românesc

O noua serie a Targurilor de produse traditionale Festin Romanesca !

Acesta va gazdui toate cele cinci editii de toamna-iarna 2011 ale deja celebrelor targuri, unde deliciile culinare traditionale sunt la ele acasa.

Intrucat editiile anterioare ale targurilor „Festin Romanesc” s-au bucurat de succes in randul vizitatorilor, organizatorii ii vor intampina si de aceasta data cu noutati pe iubitorii de mancare traditionala, gurmanzi si gurmeti, astfel incat placerea degustarilor sa fie deplina. Astfel, primul targ va fi dedicat recoltelor toamnei bogate, iar atractia acestuia va fi mustaria instalata pe loc, pentru a face ca mustul proaspat sa curga in paharele vizitatorilor.

Produsele Fabricii de Magiun de Topoloveni vor fi si ele la mare cautare: zacusca de vinete, dulceturile din fructe fara zahar adaugat si fara conservanti (din cirese negre, visine si afine ecologice) si proaspatul magiun de prune (dulcele sanatosa – dupa cum il caracterizeaza Prof. Gh. Mencinicopschi) ii vor astepta pe consumatorii atenti la sanatatea lor si preocupati sa-si procure din intreg haosul alimentar de pe piata o hrana cat mai „vie”, cu proprietati nutritionale deosebite.

Vizitatorii se vor mai putea opri la restaurantul prezent in targ, pentru a servi din mancarurile aburinde: sarmale maramuresene, gratare din carnuri aromate si legume perpelite. Si cum mancarea buna merge bine cu o muzica de calitate, pe targoveti ii va binedispune cantaretul Ion Popa, autorul Imnului Magiunului de prune Topoloveni.

Peste 25 de mici producatori din tara vor mai fi prezenti in Targurile „Festin Romanesca”.

SONIMPEX SERV COM, producatorul binecunoscutului Magiun de prune Topoloveni, continua sa organizeze in Parcul Sebastian din Capitala, in colaborare cu Primaria Sectorului 5, o noua serie de cinci targuri traditionale romanesti, unde vizitatorii pot face o „calatorie culinara” degustand bunatatile aduse din toata tara si nu numai. Evenimentele sunt programate astfel: 30 septembrie – 2 octombrie, 28-30 octombrie, 11-13 noiembrie, 2-6 decembrie, 17-23 decembrie.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button