BAZAR

Târgul de Turism al României: Reducerile oferite de operatorii din industrie

„Biletul de intrare va scadea de trei ori fata de editia anterioara a targului si va ajunge la 5 lei”, a declarat marti, intr-o conferinta, Catalin Trifu, directorul general al Romexpo, scrie stirileprotv.ro.

El a adaugat ca 260 de firme isi vor expune ofertele pe o suprafata de peste 11.000 de metri patrati. Dintre acestea, o treime sunt din strainatate, reprezentand 14 tari.

„Reducerile in cadrul targului vor fi de 10-30%, iar in unele cazuri ajung si la 50%. In premiera, la targ va avea loc si Bursa de Turism, unde se vor intalni reprezentanti ai firmelor din domeniu, si vor mai exista si doua saloane adiacente – un salon nautic si unul de sport si agrement”, a afirmat Trifu.

Acesta a mai spus ca la deschiderea evenimentului, care va avea loc joi la pranz, va participa si premierul Victor Ponta.

Programul de vizitare va fi de joi pana sambata, de la 10 la 18, iar duminica de la 10 la 16. La targ sunt asteptati 25.000 de vizitatori, cu 5.000 mai multi decat la editia anterioara a targului.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button