Târgul de Crăciun din Sectorul 6, organizat de UNTOLD și PS6. „West Side Christmas” se deschide pe 25 noiembrie, în Parcul Drumul Taberei

20 oct. 2022
22833 Afișari
Târgul de Crăciun din Sectorul 6, organizat de UNTOLD și PS6. „West Side Christmas” se deschide pe 25 noiembrie, în Parcul Drumul Taberei
Târgul de Crăciun din Sectorul 6, organizat de UNTOLD și PS6. „West Side Christmas” se deschide pe 25 noiembrie, în Parcul Drumul Taberei. Imagine simbol: Unsplash

UNTOLD vine în Sectorul 6. Organizatorii celebrului festival, împreună cu Primăria Sectorului 6, readuc Târgul de Crăciun „West Side Christmas”. Ajuns la cea de-a doua ediție, târgul își deschide porțile pe 25 noiembrie, în Parcul Drumul Taberei.

Târgul de Crăciun din Sectorul 6, organizat de UNTOLD și PS6

Târgul de Crăciun ”West Side Christmas” din Sectorul 6 va fi organizat în Parcul Drumul Taberei de UNTOLD Universe, creatorul celebrelor festivaluri Neversea și UNTOLD, în parteneriat cu Primăria Sectorului 6.

Pentru a doua ediție a evenimentului, organizatorii își propun să transforme spațiul în cel mai mare parc tematic de Crăciun din București.

Astfel, Parcul Drumul Taberei devine centrul distracției în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Locul va fi unul de poveste, iar bucureștenii și nu numai vor avea parte de momente unice trăite alături de prieteni și familie.

„West Side Christmas” în Parcul Drumul Taberei

„West Side Christmas” își va deschide porțile pe 25 noiembrie, într-o feerie de lumini și va oferi prima experiență din România ce unește magia de festival cu spiritul Crăciunului. Astfel că parcul tematic din Drumul Taberei va deveni cel mai îndrăgit și vizitat loc dedicat sărbătorilor, din țară, anunță PS6.

Târgul de Crăciun rămâne deschis până la data de 27 decembrie 2022. Organizatorii UNTOLD pregătesc, în premieră, pentru București:

  • workshop-uri și ateliere, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari,
  • spectacole de lumini,
  • activități și experiențe magice.

Toate activitățile vor fi organizate pe întreaga suprafață a cuvei lacului secat din Parcul Drumul Taberei.

Bine de știut: Accesul va fi gratuit, iar programul complet și atracțiile vor fi anunțate în perioada următoare.

Proiectul este organizat de grupul UNTOLD Universe și este finanțat în totalitate din fonduri private, în baza unui contract de închiriere de spațiu semnat cu Primăria Sectorului 6.

Cookies