Târgul de Crăciun București 2023 începe de Sfântul Andrei, pe 30 noiembrie, și e deschis până pe 26 decembrie, anunță Nicușor Dan. Începe înscrierea expozanților

09 oct. 2023
4071 afișări
Târgul de Crăciun București 2023 începe de Sfântul Andrei, pe 30 noiembrie, și e deschis până pe 26 decembrie, anunță Nicușor Dan. Începe înscrierea expozanților
Târgul de Crăciun București 2023 începe de Sfântul Andrei, pe 30 noiembrie, și e deschis până pe 26 decembrie, anunță Nicușor Dan. Începe înscrierea expozanților. Sursa foto: Facebook/ Nicușor Dan

Nicușor Dan a anunțat perioada în care va avea loc Târgul de Crăciun București. Cea de-a XVI-a ediție a târgului va avea loc în Piața Constituției.

Când va avea loc Târgul de Crăciun București

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că Târgul de Crăciun București va avea loc în perioada 30 noiembrie – 26 decembrie în Piața Constituției.

Evenimentul este la cea de-a XVI-a ediție.

Primarul îi invită pe operatorii interesați să se înscrie pentru a participa ca expozanți la evenimentul oficial al Capitalei dedicat sărbătorilor de iarnă.

Perioada de înscrieri pentru expozanți este 09 – 23 octombrie 2023, iar dosarele pot fi depuse fizic la sediul CREART, în intervalul orar 10:00 – 16:00, sau trimise pe e-mail la adresa [email protected], până pe data de 23 octombrie 2023, ora 16:00.

Regulamentul înscrierii și actele necesare acesteia pot fi găsite AICI.

Cum a fost anul trecut la Târgul de Crăciun

Târgul de Crăciun București a fost organizat în anul 2022 în perioada 20 noiembrie – 26 decembrie, în Piața Constituției.

Anul trecut, bucureștenii au avut parte de mai multe surprize și activități în cadrul târgului, precum roata panoramică, diverse căsuțe cu mâncare și bijuterii, dar și un fan-zone dedicat pasionaților de fotbal.

Lista completă a atracțiilor de la Târgul de Crăciun de anul trecut:

  • Parcul de distracții, care a adunat la un loc roata panoramică, caruselul colorat și patinoarul
  • Zona de street food, unde 16 comercianți au vândut de la burgeri și cârnați până la dulciuri tradiționale
  • Căsuțele comercianților și ale meșteșugarilor, 80 la număr, de unde bucureștenii au putut cumpăra jucării, suveniruri populare, dar și cadouri cu tematică festivă. Aici au fost reuniți mai mulți meșteșugari, artiști și creatori care au comercializat ornamente artizanale pentru brad, globuri pictate manual, bijuterii și accesorii, dar și produse de ceramică, icoane și obiecte cioplite din lemn.
  • Între 20 noiembrie și 18 decembrie a funcționat fan-zone dedicat pasionaților de fotbal
  • Concerte
  • Spectacole

Te-ar putea interesa și:

Cookies