Târgul Anticarilor revine în Parcul Obor. Statui vivante, activități pentru copii, personaje de epocă ne așteaptă în perioada 21-24 septembrie

20 sept. 2023
4072 Afișari
Târgul Anticarilor revine în Parcul Obor. Statui vivante, activități pentru copii, personaje de epocă ne așteaptă în perioada 21-24 septembrie
Târgul Anticarilor revine în Parcul Obor. Statui vivante, activități pentru copii, personaje de epocă ne așteaptă în perioada 21-24 septembrie | Sursa foto: Facebook - Primăria Sectorului 2

Târgul Anticarilor revine în Parcul Obor începând de joi, 21 septembrie, și va fi deschis tot weekendul pentru iubitorii de antichități. Bucureștenii de toate vârstele sunt invitați să ia parte la numeroase activități pregătite în cadrul evenimentului.

Târgul Anticarilor are loc între 21-24 septembrie, în Parcul Obor

Târgul Anticarilor are loc în perioada 21-24 septembrie, în Parcul Obor. Bucureștenii sunt invitați în parcul din fața clădirii Primăriei Sectorului 2 la o nouă ediție a târgului de antichități.

📢 În perioada 21-24 septembrie 2023, vă aşteptăm în parcul din faţa clădirii Primăriei Sectorului 2 la o nouă ediție a îndrăgitului târg de antichităţi, un eveniment deja consacrat în comunitatea noastră.

Pasionații de tot ce înseamnă vechi pot găsi aici diverse lucruri, printre care se numără și:

  • cărți vechi,
  • obiecte de artă din secolul trecut (mobilier, tablouri, bijuterii etc.),
  • scrisori originale, fotografii vechi, stampe, gravuri, hărți, biblii, partituri muzicale și alte obiecte de colecție.

Antichităţile sunt scoase la vânzare, însă va fi posibil și schimbul de obiecte între colecționari.

Pe durata evenimentului se vor desfășura și numeroase activități și momente artistice la care bucureștenii și turiștii de toate vârstele sunt așteptați să participe:

  • statui vivante,
  • actori care vor defila în costume de epocă,
  • ateliere de pictură,
  • jocuri,
  • baloane,
  • surprize pentru copii.

Opera Națională București organizează un spectacol în aer liber în acest weekend

Opera Națională București organizează tradiționalul spectacol în aer liber prin care își deschide stagiunile, evenimentul ajungând la cea de-a XIII-a ediție.

Anul acesta, evenimentul principal, Promenada Operei, va avea loc pe 23 septembrie și va cuprinde 12 ore de muzică, activități artistice inedite, iar participanții vor putea să se relaxeze în aer liber.

„Gala extraordinară Promenada Operei” va începe la ora 19:00. Vor participa soliști, orchestra, corul și baletul Operei Naționale București dirijate de Iurie Florea, se arată pe pagina de Facebook a Operei Naționale București.

✨Emoția și pasiunea muzicii clasice se vor împleti în pași de dans, prin prezența 🩰Baletului Operei Naționale București și interpretări solistice de excepție pe esplanada din fața primei scene lirice a țării.

Pe scenă vor urca numeroși artiști.

Spectacolul va beneficia de un concept de lumini și videomapping original. Regia poartă semnătura lui Alexandru Nagy.

Accesul la eveniment este gratuit și se va realiza începând cu ora 12:00.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies