Târgul Angajatori de Top: 2.250 de locuri de muncă în Capitală VEZI OFERTELE COMPANIILOR

de:
06 apr. 2011
0 Afișari
Târgul Angajatori de Top: 2.250 de locuri de muncă în Capitală VEZI OFERTELE COMPANIILOR

Potrivit organizatorilor, din cele 2.250 de oferte de locuri de muncă puse la bătaie de companii, 34% sunt în industria IT&C, 15% în customer services, 13% în inginerie, 8% în consultanţă şi audit, la care se adaugă job-urile din sistemul financiar-bancar, retail, media şi publicitate.

Oferta de locuri de muncă, structurată pe domenii de activitate, se prezintă astfel:

Consultanţă: Ernst&Young, Deloitte, PricewaterhouseCoopers, KPMG, Accenture, Bearing Point

IT&C: Microsoft, IBM România, Oracle, Intel, Infineon, Route 66, Incrys, TeamNet Collaborate, HP, Microchip, Freescale, Ericsson

Outsourcing: Genpact, WNS Romania, Wipro

FMCG: Kraft Foods România, Coca-Cola HBC, Pepsico, JTI, British American Tobacco, Philip Morris, Unilever

Financiar-bancar: BRD Groupe Societe Generale, BCR, Raiffeisen Bank

Inginerie: Dacia Groupe Renault, Akka Romserv, Michelin Romania, TIAB – o Societate a VINCI Energies, Rompetrol.

Media: Google, Adevărul Holding, Intact.

Una dintre companiile care şi-a anunţat prezenţa la târgul de locuri de muncă este Deloitte care a precizat că intenţionează să angajeze între 50-60 poziţii entry-level şi 20-30 poziţii pentru auditori sau consultanţi cu experienţă. „Specializările pentru care compania Deloitte angajează pe poziţii entry level până la sfârşitul anului 2011 sunt audit, consultanţă fiscală, servicii legale, însă în funcţie de evoluţia proiectelor pot apărea oportunităţi şi în alte arii”, a precizat Silviu Bădescu, reprezentantul Deloitte.

După preluarea ITC Networks de către Luxoft, cea din urmă companie de outsourcing în IT susţine că şi-a diversificat proiectele pe partea de dezvoltare software pentru servicii financiare, automotive şi industria aeronautică, având nevoie de personal specializat. „În 2011 intenţionăm să angajăm peste 200 de specialişti cu competenţe în C/C++, Java, .Net, Oracle, networking, în procent de 25% juniori, 45% mid-level şi 30% seniori”, a declarat Monica Vierita, HR&Operations Manager la Luxoft România.

Pentru majoritatea posturilor, angajatorii cer candidaţilor cunoaşterea obligatorie a limbii engleze, pentru unele aplicaţii fiind necesară şi o a doua limbă străină precum germana, franceza, italiana şi spaniola.

Târgul de carieră Angajatori de Top este deschis vineri, 8 aprilie în intervalul orar 10.00-18.00 şi sâmbătă 9 aprilie între orele 10.00-17.00 Lista completă a angajatorilor este disponibilă pe www.hipo.ro.

Cea de-a zecea ediţie a târgului Angajatori de Top este organizat de Catalyst Solutions, companie specializată în dezvoltarea de soluţii pentru recrutarea de tinere talente cu potenţial.

Cookies