Târg Vintage + Designer Outlet, în weekend, la București. Comori din colecții mai vechi, la The Villa, pe 18 și 19 mai

13 mai 2024
4179 afișări
Târg Vintage + Designer Outlet, în weekend, la București. Comori din colecții mai vechi, la The Villa, pe 18 și 19 mai
Târg Vintage + Designer Outlet, în weekend, la București. Comori din colecții mai vechi, la The Villa, pe 18 și 19 mai | Sursa foto: V for Vintage/Facebook

În weekend are loc „Vintage + Pre-Loved + Designer Outlet. Târg de Mai la the Villa”, un eveniment care aduce cele mai interesante piese vintage, aproape de bucureșteni. Târgul se desfășoară în zilele de 18 mai 2024 și 19 mai 2024.

Vintage + Pre-Loved + Designer Outlet. Târg de Mai la the Villa

Acest sfârșit de săptămână este despre Shopping Smart și Sustenabil la The Villa. Iubitorii de vintage sunt așteptați să descopere bijuterii prețioase, dar și o selecție de piese pre-loved. Mai exact, vei intra în garderoba celor 30 de femei care își expun și își vând cele mai frumoase haine, cei mai interesanți pantofi, genți și eșarfe speciale + Designer Outlet.

„Vintage + Pre-Loved + Designer Outlet. Târg de Mai la The Villa”, o inițiativă V for Vintage și Nu Mai Pot, este un eveniment despre shopping conștient, despre alegeri asumate, despre echilibruri și un weekend printre femei, haine, bijuterii și pantofi.

Ce găsim la Designer Outlet?

Ei bine, la Designer Outlet, găsim piese din colecțiile mai vechi ale designerilor sau piese folosite la diferite ședințe foto. Cea mai bună veste este că le găsim la prețuri de outlet.

Ce găsim la Pre-Loved?

La Pre-Loved găsim piese purtate puțin sau doar cumpărate și nescoase în lume. S-ar putea ca bucureștenii să aibă norocul de a le găsi la prețuri mult mai mici decât cele cu care ne-au obișnuit magazinele.

Totul a pornit de la ideea de a da o nouă viață hainelor și accesoriilor cu scopul de a proteja resursele planetei și de a stopa consumerismul.

Program

  • Sâmbătă, 18 mai: 11:00 – 19:00,
  • Duminică, 19 mai: 11:00 – 19:00.

Intrarea este liberă.

Locația evenimentului este la dintre cele mai frumoase clădiri istorice din București. Mai exact, la casa monument istoric Dimitrie Bolintineanu, cunoscută drept The Villa. Aceasta se află pe Strada Negustori 16.

Ce este sustenabilitatea

Un comportament sustenabil pune accent pe protejarea mediului înconjurător. Sustenabilitatea constă în reutilizarea și reintegrarea resurselor primare și a materiilor prime, contribuind la protejarea mediului. Această practică ar trebui să devină o obișnuință în viața de zi cu zi, studiile arătând că impactul său este pe termen lung.

Citește și:

Cookies