Târg „Recolte de Toamnă”, cu producători români, la Muzeul Național al Țăranului Român. Intrarea este liberă

06 oct. 2022
799 Afișari
Târg „Recolte de Toamnă”, cu producători români, la Muzeul Național al Țăranului Român. Intrarea este liberă

Târgul Recolte de Toamnă va fi organizat în curtea Muzeului Național al Țăranului Român, în perioada 7 – 9 octombrie, între orele 10.00 – 18.00. Accesul se face prin strada Monetăriei nr. 3 și intrarea este liberă!

Zeci de producători, meșteri populari, artiști și colecționari din toate zonele țării vă așteaptă cu roade bune de toamnă, cu obiecte fel de fel, confecționate manual, dar și cu obiecte de colecție.

Veți putea târgui icoane pictate pe lemn și obiecte din lemn cioplite, straie populare, covoare și ceramică, cămăși, ii și fote, costume populare din toate zonele etnografice ale țării, bijuterii și păpuși, jucării, cosmetice naturale, artă sacră, lână împâslită, tablouri, pernuțe din lavandă, decorațiuni din piele, sticlă și metal, marochinărie, obiecte de decor din hartie reciclată și fel de fel de lucruri frumoase, bune de probat și târguit.

Negustorii și colecționarii de antichități vă invită într-o lume aparte cu obiecte și povești de demult. Puteți admira și achiziționa mobilier, ii vechi, catrințe, paftale, covoare, ceramică veche, mobilier casnic, unelte țărănești, porțelanuri, numismatică, carte veche, bijuterii, patefoane și plăci, lăzi de zestre, cufere, instrumente muzicale, vederi, cărti și statuete.

De-ale gurii, puteți târgui miere, țuică, vinuri și palincă, plăcinte și cozonaci, fructe și legume de sezon, murături, zacuști și dulcețuri fel de fel, kürtős kalács, brânzeturi și cașcavaluri, prajituri de casă, turtă dulce, must proaspăt stors la fața locului, saramură de crap, crap prăjit cu mămăliguță și mujdei, sarmale, gulaș, bulz, fasole cu ciolan, frigărui, lipii, toate pe degustate, cum cere tradiția la Piața Țărănească.

Alte știri B365:

Cookies