Târg online de adopții pentru căței mai bătrânei, organizat de ASPA București

08 nov. 2022
222 Afișari
Târg online de adopții pentru căței mai bătrânei, organizat de ASPA București
Târg online de adopții pentru căței mai bătrânei, organizat de ASPA București. Imagine simbol: Unsplash

În premieră, ASPA București organizează un târg de adopții pentru căței mai bătrânei. Evenimentul va avea loc vineri, 11 noiembrie și va fi online.

ASPA București organizează un târg online de adopții pentru căței mai bătrânei

Primăria Capitalei, prin ASPA (Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor), va organiza în premieră un târg de adopții dedicat exclusiv cățeilor seniori.

Evenimentul va avea loc vineri, 11 noiembrie, în intervalul orar 17:00 – 19:00, live pe pagina oficială de Facebook a ASPA București, AICI.

Pentru târgul online dedicat cățeilor mai bătrânei au fost pregătiți 15 blănoși din cele 3 centre de adopții ASPA – Bragadiru, Mihăilești și Pallady. Cățeii au vârste mai mari de 8 ani și vor fi prezentați publicului online.

Târgul de adopții este organizat cu sprijinul Circului Metropolitan București, care va fi gazda evenimentului online.

Următorul târg de adopții din București

Cei care își doresc să adopte căței o pot face și fizic, la târgul de adopții care va avea loc sâmbătă, la data de 19 noiembrie, în interiorul magazinului Maxi Pet din centrul comercial Militari Shopping, aflat pe Bulevardul Iuliu Maniu.

Totodată, ASPA le reamintește celor care își doresc să adopte un blănos, că o pot face și direct, din centrele Autorității pentru Supravegherea și Protecția Animalelor:

  • Pagina de Facebook a ASPA Pallady, AICI;
  • Pagina de Facebook a ASPA Bragadiru, AICI;
  • Pagina de Facebook a ASPA Mihăilești, AICI.

Cățeii prezenți la târgurile ASPA au toate procedurile legale îndeplinite, iar adopțiile sunt gratuite.

„Urmăriți-ne și veți afla poveștile emoționante a 15 câini trecuți de 8 ani din adăposturile noastre, cărora le căutăm familii!

Adoptați căței seniori! Și ei merită familii responsabile, alături de care să-și petreacă bătrânețea!”, transmit reprezentanții ASPA București într-o postare pe Facebook.

Cookies