BAZAR

Târg de vinuri în Capitală. VEZI AICI UNDE

Târgul “Goodwine” reuneşte, timp de trei zile, peste 30 de producători, distribuitori şi importatori de vinuri premium atât din ţară cât şi din străinătate din state precum Republica Moldova, Franţa, Italia, Bulgaria, Argentina, Australia, Chile, Noua Zeelandă, Africa de Sud şi Statele Unite ale Americii.

Pe lângă degustările de vinuri, vizitatorii vor avea ocazia să participe la numeroase show-uri gastronomice, organizate de mai multe restaurante cunoscute, din Capitală.

Preţul unui bilet de intrare la Târgul Internaţional Goodwine este de 10 lei. Vizitatorii vor achita în plus 15 lei pentru pahar, banii urmând să fie returnaţi la finele sesiunii de degustare.

La ediţia din toamna anului trecut, unul dintre cele mai scumpe vinuri puse în vânzare la târg a fost “Nenumita”, ediţia 2007 a Cramelor Oprişor, de pe Dealurile Olteniţei, la preţul de 700 lei pentru o cutie de patru sticle de vin. Licoarea de colecţie a lui Bachus, ce aparţine creatorului Liviu Grigorică şi oenologului Veronica Gheorghiu, este o combinaţie magică între soiurile de Shiraz, Cabernet Sauvignon, Merlot şi Pinot Noir, cu alcool de 14%. “Cel care o să bea o să îşi dea singur denumirea vinului”, a precizat pentru B365.ro Florentina Dumitru de la Crama Oprişor.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button