BAZAR

Târg de produse tradiţionale româneşti, în Parcul Naţional din Capitală. FOTO

Evenimentul ofera iubitorilor de traditii, bucuria de a descoperi produse romanesti din toate zonele tarii, multe dintre ele pregatite chiar in fata vizitatorilor.

Suc de rosii ardelenesc, must de struguri storsi in teasc, sarmalute ardelenesti la ceaun cu mamaliguta, paine coapta in cuptor cu test, gogosi si placinte maramuresene, siropuri traditionale de fructe – sunt numai cateva din bunatatile cu care sunt asteptati si imbiati bucurestenii.

Pe aleile parcului National din Sectorul 2 sunt amplasate numeroase standuri, unde oaspeţii descopera o parte din roadele pregatite cu multa truda, intr-o veritabila gospodarie romaneasca.

Astfel, sambata, 17 august 2013, la ora 10.00, va fi preparat in fata celor prezenti, sucul de rosii realizat dupa retetele gospodinelor din Ardeal.

Asadar, bucurestenii sunt invitati, sambata si duminica, la Targul Mariilor din Parcul National, acolo unde isi dau intalnire muzica populara autentica, veselia si produsele tradionale romanesti de cea mai buna calitate. 

Targul se inchide duminica 18 august 2013 la ora 22.00.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button