BAZAR

Târg de produse tradiţionale la Academia de Ştiinţe Agricole

Bucureştenii sunt aşteptaţi, în week-end, cu gogoşi moldoveneşti calde, dar şi cu multe alte mâncăruri tradiţionale de iarnă, la Târgul naţional de produse ecologice şi naturale. Gospodarii din judeţele Maramureş, Sibiu, Sălaj, Galaţi, Braşov au adus caltaboşi, tobă, chişcă, jumări, carne în untură la borcan, şunci fierte sau coapte, slănini afumate, în saramură sau fierte, şorici şi diverse sortimente de cârnaţi, potrivit Capital.ro.

Un fermier piscicol revine cu păstrăv prăjit cu mujdei de usturoi, dar şi cu păstrăv afumat în hârzob de brad, un produs tradiţional înregistrat în Registrul de atestare a produselor tradiţionale.

Un producător de pâine de casă cu cartofi din Valea Rece îi invită pe oameni să guste mai întâi o felie cu pită şi untură şi apoi să cumpere pâinea.

Bucureştenii mai pot gusta la târg din sarmalele cu brânză sau din cele cu ciuperci şi păsat, prăjituri cu măr Dumbrava, gogoşi simple, cu brânză dulce sau cu brânză sărată.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button