BAZAR

Târg de produse culinare româneşti, în weekend: berbecuţ la proţap, curcan copt sau purceluş umplut

Sambata dimineata, incepand cu ora 10, vizitatorii Targului sunt invitati la o degustare gratuita de produse româneşti dupa cum urmeaza: salate de icre, zacusca cu peste, peste marinat si afumat, produse din carne de porc, oaie si vita coapte la flacara din lemn de fag, purcelus umplut si copt in jar, curcan copt in jar, branza de Covurlui, produse lactate din vaca, oaie si capra, branza in coaja de brad de la Bran, „carnarii” din carne de porc rasa mangalita, prajituri si diverse dulciuri (cornete boieresti), mustar de Tecuci, paine ardeleneasca coapta pe vatra, paine olteneasca coapta in test, miere, pastrav din Palanca prajit si copt, telemea de oaie, pastrama de oaie, branza de burduf, vin adevarat de la Valea Calugareasca si Pietroasele.

Tot sambata, incepand cu ora 10, se da startul pregatirii protapului, ce va fi incarcat cu un berbecut si un purcelus, lasati la macerat de cu seara intr-un bait. Vizitatorii vor putea gusta si cumpara delicatesele pregatite la protap in jurul pranzului, atunci cand carnea va fi rumena si buna de mancat.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button