Târg de manuale şcoloare la preţ redus, în acest weekend, în Parcul Obor

de:
29 sept. 2012
1 Afișari
Târg de manuale şcoloare la preţ redus, în acest weekend, în Parcul Obor

Zeci de elevi şi părinţi ai acestora au venit încă de la deschidere la târgul de manuale şcolare din Parcul Obor, organizat sâmbătă, 29 septembrie de Parlamentul Tinerilor şi Primăria Sectorului 2 pentru a cumpăra cărţile de care au nevoie liceeni în noul an de învăţământ.

Cu această ocazie, cele mai căutate au fost manualele ce sunt cerute la şcoală, dar nu se mai găsesc de cumpărat în librării şi care au putut fi achiziţionate din târg la preţuri reduse de la elevii din clasele mai mari.

În cele două zile ale târgului de manuale şcolare, organizat săptămâna trecută de elevii din Parlamentul Tinerilor Sector 2 în colaborare cu Primăria Sectorului 2, mii de cumpărători venit la târg, cumpărând cărţile puse la vânzare de micii întreprinzătoride la cele 25 de standuri amenajate special pentru acest eveniment. În două zile au fost vândute peste 1000 de manuale de către liceenii Parlamentului Tinerilor al Primăriei Sectorului 2, fapt care i-a determinat pe aceştia să repete târgul şi acest weekend, tot în Parcul Obor. Toţi liceeni au putut cumpăra de la târg manuale şcolare care nu se mai găsesc în librării, dar sunt cerute de cadrele didactice la orele de cursuri. Pentru a veni în sprijinul elevilor din clasele mai mici, tinerii parlamentari şi-au scos la vânzare manualele şcolare la jumătate din preţurile practicate pe piaţă, fapt care le-a adus un aflux importat de cumpărători în weekend-ul care a trecut.

Tinerii liceeni parlamentari au organizat a patra ediţie a târgului imediat după ce a început noul an şcolar, deoarece manualele nu sunt asigurate gratuit în unităţile de învăţământ şi, prin vânzarea cărţilor folosite la preţuri mai mici, negociabile, pot câştiga atât vânzătorii, cât şi cumpărătoriilor. Târgul de manuale din Parcul Obor este deschis sâmbătă, 29 şi duminică, 30 septembrie între orele 09.00 – 15.00.

Cookies